1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Motodrag nefesleri kesti
Motodrag nefesleri kesti

Motodrag nefesleri kesti

Motodrag nefesleri kesti

A+A-

 

 

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından organize edilen ‘Cuma Mağusalı Moto Drag Yarışı’ büyük beğeni topladı. Uzun yıllar sonra böylesi bir organizasyona imza atarak takdir toplayan Motosiklet Kurumu bu tür yarışların devamını getirme planları yapıyor.  Yoğun sıcağa rağmen vatandaşların da ilgi göstermekten geri kalmadığı yarış büyük bir heyecan içinde geçerken, tüm merhum motosiklet tutkunlarının ismi de anlamlı organizasyonla yaşatılmış oldu.  Yarışmada 1000 CC’de Mustafa Dersev birinciliği elde ederek genel klasmanı lider tamamladı.

ŞEMSİYELİ, SANDALYELİ İZLENCE

Uzun yıllar sonra ilk kez böylesi bir organizasyona imzasını koyan Motosiklet Kurumu söz konusu organizasyonla birlikte aktif bir rol üstlenme planları yapıyor. Özellikle ülkede motosiklet tutkunlarının fazla olması organizasyona ayrı bir hava katarken, insanların tepelerde şemsiyeleri ve sandalyeleri ile birlikte yarışları izlemesi keyifli görüntülere sahne oldu.

ANLAMLI KUPA

Anlamlı organizasyonla birlikte Mehmet Özçığ, Bahri Peköz, Zeka Özteknik, Ali Gargınsu, Aras Kansay ve Cuma Mağusalı’nın aileleri ve sevenleri de merhum motosikletçileri anmış oldu. Organizasyonda en duygusal an ise merhum Cuma Mağusalı anısına yapılan yarışı, küçük yaşlardan beridir birlikte olan ve beraber büyüyen, en yakın arkadaşı Mustafa Dersev’in kazanması oldu. Mustafa Dersev yarışı kazanmasıyla birlikte hayatının belki de en anlamlı kupasını evinin en güzel yerine koymak üzere götürdü.

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 266. Sayısı

Adres Kıbrıs 266. Sayısı