1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa Spor Akademisi Yönetimi Şifa Çolakoğlu’nu ziyaret etti
Mağusa Spor Akademisi Yönetimi Şifa Çolakoğlu’nu ziyaret etti

Mağusa Spor Akademisi Yönetimi Şifa Çolakoğlu’nu ziyaret etti

Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan ve yeni yönetim kurulu Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

 

  Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan ve yeni yönetim kurulu Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Nezaket ziyaretinde konuşan Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, yeni kurulan Mağusa Spor Akademisi Derneği’nin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Kaymakamlık olarak gençleri sportif faaliyetler içerinde tutulmanın önemine dikkat çekerek, ellerinden gelen yardımları yapabileceklerini söyledi. Kaymakamlık olarak derneğe destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Şifa Çolakoğlu, ihtiyaç duyulan tesisi içinde projenin tamamlanmasının ardından uygun bir yerin verilebilmesi için çalışma başlatılabileceğini sözlerine ekledi. 
Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan da, derneğin faaliyet alanlarını açıklarken, ileriye yönelik hedef ve projesi hakkında bilgi verdi. Ahmet Ogan, derneğin ailelerin desteği ile kurulduğunu yalnızca futbol değil diğer çeşitli branşlara da yönelerek gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini söylerken, derneğe verilen destekten ötürü Şifa Çolakoğlu’na teşekkür etti.
Konuşmaların ardından dernek başkanı Ahmet Ogan, Spor Akademiye deste ve katkılarından ötürü Mağusa Spor Akademisi Derneği adına Şifa Çolakoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
Dernek Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yapıldı
Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu belirleyerek görev dağılımını da yaptı.
Başkan Ahmet Ogan
As Başkan Ömür Atamer
Genel Sekreter ve Hukuk Danışmanı Batur Sağlamer 
Mali İşler Sorumlusu Hasan Tamel
Tahsildar Doğan Bahçecioğlu
Basın, Halkla İlişkiler Sorumlusu Süleyman Rebge
Reklam Sorumlusu Mehmet Kandili, Cenk Şeren, Naci Kıraner
Sosyal ve Kültür İşler Sorumlusu Hüseyin Özyalçın, Türkay İlkman 
Akademi Sporcu Sorumlusu Mustafa Özkaraman, Mehmet Fuat 
Eğitim Sorumlusu Hakan Şeren, Kemal Manalı, Alirıza Çırakoğlu 
Hukuk Danışmanı Batur Sağlamer
Yedek Üyeler : Halil Özbilir, Ahmet Kayalılar, Oral Müezzinoğlu  
Denetleme Kurulu : Mehmet Ali Özkaraman, Onur Ser, Ahmet Sağlamer
Disiplin Kurulu . Erlap Şerifoğlu, Mehmet Ali Akterzi, Kaya Emiroğlu

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur