1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’den gövde gösterisi
Lefke’den gövde gösterisi

Lefke’den gövde gösterisi

Süper Lig ekibi Lefke düzenlediği törenle anlaşma sağladığı 7 futbolcuya imza attırdı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Lefke daha önce anlaşma sağladığı 7 futbolcuya kulüp lokalinde düzenlediği tören ile imza attırdı. Yalova’dan Burak Koçar ve Azmi Coşkun, Baf Ülkü Yurdu’ndan Bilal Geri ve Mustafa Kılıç, Gaziveren’den Hasip Uluhan, Bostancı Bağcıl’dan Zekai Serdar’ın yanı sıra önceki sezon bonservisi Denizli’den alınan ancak geride bıraktığımız sezonu Türkiye’de geçiren Semih Ünaldı yeni takımlarına resmi imzayı attılar.

Öner: “Hedef kalıcı ve başarılı bir Lefke yaratmak”
Takımın durumu hakkında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Lefke Türk Spor Kulübü basın sözcüsü Dr. Erkut Öner transfer çalışmalarının Teknik Direktör Bülent Aytaç’ın raporu ve isteği doğrultusunda devam ettiğini söyledi. Lefke’nin geçmişte önemli başarılara imza attığını belirten Öner “Hedefimiz ileriki yılların yatırımını yapmak, kalıcı ve başarılı bir Lefke yaratmaktır” dedi.

“Bize emeği geçenlere başarılar dilerim”
Lefke’yi ellerinden geldiği kadar layık olduğu yere taşımak istediklerini söyleyen Öner “Aldığımız futbolcuların geneli genç futbolcular. Umarım vitrin ligde özverileri ile kendilerini gösterecekler. Aramızdan ayrılan futbolcular oldu, onların yerlerini doldurduğumuzu düşünüyorum. Bize emeği geçen futbolculara başarılar dilerim. Umarım Lefke bu sezon yine tüm takımların korkulu rüyası olur” açıklamasını yaptı. 

Fotoğraf: Haldun Oktay

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur