1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Lefke Düzağaç konseri ile çoştu
Lefke Düzağaç konseri ile çoştu

Lefke Düzağaç konseri ile çoştu

LAÜ “25. Yıl Şenlikleri” kapsamında 23 Mayıs Cumartesi akşamı Feridun Düzağaç LAÜ’de sahne aldı.

A+A-


   Lefke Avrupa Üniversitesi’nin (LAÜ) “25. Yıl Şenlikleri” kapsamında 23 Mayıs Cumartesi akşamı Feridun Düzağaç LAÜ’de sahne aldı.
 

Şenlikler kapsamında 80’ler dizisi oyuncuları da saat 15:00’de LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda söyleşi gerçekleştirdiler. LAÜ öğrenci grublarından Jazziez’in sahne performansını da sergilediği şenlik programında öğrenciler kampüs içerisinde gerçekleşen etkinliklere gün boyu katılma fırsatı buldular.

   Performans sahnesinde ise saat 18:00’de Christian Fellowship Koro adlı yabancı müzik grubunun ve Dans Kulübü’nün muhteşem performansları yer aldı.

   Ana konser öncesi yerli rock müzik grubu Ahmet Evan’ın konseri ile geceye hazırlanan öğrenciler saat 21:00’de sahne alan Türk rock müziğinin sevilen sanatçısı Feridun Düzağaç’la biraraya geldiler. Yoğun katılımın olduğu gecede Feridun Düzağaç alkışlar arasında karşılanırken hayranları ile “Düşler Sokağı”, “Alev Alev”, “Boş Ders”, “Söz Ver” gibi sevilen şarkıları seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Barış Manço ve Erkin Koray gibi büyük üstadların parçalarını da seslendiren sanatçı, hayranlarının yanına inerek onlarla samimi bir ortamda konserini devam ettirdi. Güzel bir akşam yaşamanın tadını çıkaran öğrenciler ve halk ile konser sonrası sahnede “selfie” çektirmeyi de ihmal etmeyen sanatçı Düzağaç’a, konser bitiminde LAÜ Beşiktaş Kulübü tarafından çiçek ve Beşiktaş atkısı takdim edildi.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur