1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Le Chateau Lambousa’da tatil keyfi bir başka
Le Chateau Lambousa’da tatil keyfi bir başka

Le Chateau Lambousa’da tatil keyfi bir başka

Le Chateau Lambousa Hotel şimdi yanıbaşındaki kardeş kuruluşu Asena tatil köyü ile çok daha geniş bir alanda hizmet veriyor.

A+A-

Kıbrıs’ın en güzel bölgelerinden biri olan Lapta’da mükemmel ve unutulmaz bir tatil için tüm tur operatörlerinin referans verdiği Le Chateau Lambousa Hotel, mevcut tesislerini genişleterek müşteri portföyünü genişletiyor.

Muhteşem Beşparmak dağları ile masmavi deniz arasında Osmanlı kervansarayları mimarisiyle büyüleyici bir atmosfer oluşturan Le Chateau Lambousa Hotel şimdi yanıbaşındaki kardeş kuruluşu Asena tatil köyü ile çok daha geniş bir alanda hizmet veriyor.

Le Chateau Lambousa Müdürü Ufuk Çağa, Asena tatil köyünün bungalovlardan oluşan çok şirin bir tesis olduğunu belirterek “müstakil odalarda farklı ve özel bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir konumda” dedi.

Baştan aşağı yenilendi

Baştan aşağı yenilenen, Akdeniz’e özgü bitkilerle adeta cennetten bir köşe haline dönüştürülen Asena ile Le Chateau Lambousa Hotel’in ortak özelliği, aynı ortamı farklı konseptlerle tatilcilerin hizmetine sunmak.

Le Chateau Lambousa Hotel adını antik çağlardan alan muhteşem bir turizm tesisi. Antik Lambousa şehrinin arazisinde inşa edilen tesise adını veren Lambousa Kıbrıs'ın en zengin ve en güçlü dokuz krallığından biri.
Yıllar süren araştırmalar sonucu inşa edilmiş olan otel Osmanlı imparatorluğundan "Kervansaray" örnek alınarak dizayn edilmiş gerçekten de görülmeye değer, mükemmel bir tesis.

 

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur