1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Küçük Mia’nın durumu iyi gidiyor
Küçük Mia’nın durumu iyi gidiyor

Küçük Mia’nın durumu iyi gidiyor

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu, Küçük Mia’nın durumunun düne göre daha iyi olduğunu bugünkü sağlık durumuna göre yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınabileceğini söyledi.

A+A-

Didem MENTEŞ

Şizofreni hastası olan amcası tarafından üçüncü kattan aşağıya atılan 11 yaşındaki Mia Özarı’nın bilincinin açık olduğu ve yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürdüğü belirtildi. Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu, Küçük Mia’nın durumunun düne göre daha iyi olduğunu bugünkü sağlık durumuna göre yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınabileceğini söyledi.

Girne’de 10 Aralık günü Mehmet Öz Sokak’ta Sanacıl Apartman Numara 5’te kalan ve şu anda Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ilaçlı tedavi görmekte olan Deniz Özarı, yeğeni Mia Öarı’yı evin mutfak balkonundan yaklaşık 12 metre yükseklikten atarak adam öldürmeye teşebbüs etmişti. Deniz Özarı önceki gün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 7 gün tutukluluk alındı. Özarı’nın tedavi görmek olduğu hastanede polis gözetiminde tutulmasına emir verildi.

Üç gün boyunca hayati durumu kritik olan Mia Özarı ile ilgili yeni gelişme sağlandı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

YENİDÜZEN’e konuşan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu, Mia’nın genel durumunun iyi olduğu ve gerekli ortopedi müdahalelerin yapıldığını söyledi. Kamiloğlu, bilincinin açık olduğunu ve bugün sağlık durumuna göre yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınabileceğini söyledi.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur