1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kız öğrenci yurdunda yangın paniği
Kız öğrenci yurdunda yangın paniği

Kız öğrenci yurdunda yangın paniği

Premium kız öğrenci yurdunda bu sabah saat 05.00 sıralarında çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu.

A+A-

Lefkoşa’da bulunan Premium kız öğrenci yurdunda bu sabah saat 05.00 sıralarında çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu.

Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı yangında dumandan etkilenen 5 kişi, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis yangın ile ilgili şu bilgiyi paylaştı:

2.6.2018 tarihinde, saat 05:00 sıralarında, Lefkoşa'da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde Başbakanlık ışıkları yayında faaliyet gösteren Karaca Grubu ait Premium Kız öğrenci yurdunda, bir öğrencinin ödev yapmak için kullandığı ispirto tütününün yeniden alev alıp kişisel eşyalarını tutuşturması neticesinde yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu 209 numaralı yurt odasının kliması, zemin parkeleri ve kapısı yanarak zarar görürken, söz konusu oda ve koridor çıkan isten zarar görmüştür. Dumandan etkilenen yurtta kalan beş kişi ise Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne görmüş oldukları tedavilerini müteakip taburcu olmuşlardır. Soruşturma devam etmektedir.

Bu haber toplam 3563 defa okunmuştur
Etiketler :