1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kıran kırana maçlar
Kıran kırana maçlar

Kıran kırana maçlar

K-Pet Süper Lig’de 11. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 11. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, en yakın rakibi Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak. Zirvenin en yakın takipçisi Mormenekşe ise Doğan Türk Birliği deplasmanına konuk olacak.

Ligde bugün; Yenicami – Küçük Kaymaklı, Cihangir – Yeniboğaziçi, Doğan Türk Birliği – Mormenekşe ve Bostancı Bağcıl – Lapta karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Gençler Birliği – Mağusa Türk Gücü, Lefke – Gönyeli ve Serdarlı - Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek.

Dev derbi: Yenicami – K.Kaymaklı
Ligde bugün oynanacak haftanın maçında Yenicami ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’nü mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan Yenicami, Kaymaklı karşısında galibiyetle ayrılıp puan farkını artırmak istiyor. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek amansız takibini sürdüren Kaymaklı ise maçı kazanıp zirveye yerleşmek istiyor. Atatürk Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Fehim Dayı düdük çalacak.

Kritik maç: Cihangir – Y.Boğaziçi
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Cihangir ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla yetinen Cihangir, bu maçı kazanıp ligde ilk galibiyetini almak istiyor. Geçen hafta Gençler Birliği ile berabere kalarak yenilgisizliğini sürdüren Yeniboğaziçi de bu maçtan da yenilmeden ayrılıp istikrarını sürdürme niyetinde. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek.

Galibiyet istiyorlar: Doğan TB - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Mormenekşe karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Kaymaklı’ya mağlup olarak yara alan Doğan Türk Birliği kendi evinde ligin güçlü ekibini mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Lefke’yi zorlu maçta mağlup eden Mormenekşe takımı da zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp zirve takibini sürdürmek istiyor. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki maçta Mehmet Sezener düdük çalacak.

İstikrar arıyorlar: B.Bağcıl - Lapta
Ligde bugün oynanacak maçta Bostancı Bağcıl ile Lapta takımları karşılaşacak. Geçen hafta Gönyeli deplasmanından 7-2 galip ayrılan Bağcıl, bu maçı da kazanıp son haftalarda gösterdiği çıkışı sürdürmek istiyor. Geçen hafta Çetinkaya’yı mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Lapta takımı bu maçtan da puan çıkarıp çıkışını sürdürmek istiyor. Bostancı Yakup Özorun Stadı’ndaki karşılaşmada Hakan Muhtaroğlu görev yapacak.

Doğu’da zevkli maç: G.Birliği - MTG
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli maçta Gençler Birliği ile Mağusa Türk Gücü takımları karşılaşacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi ile berabere kalarak puan kaybı yaşayan Gençler Birliği, yaralı rakibini mağlup edip haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Geçen hafta Yenicami’ye yenilerek düşüşünü sürdüren Mağusa Türk Gücü takımı da bu maçı kazanıp artık çıkışa geçmek istiyor. İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki maçı Serdar Bilgimer yönetecek.

Hedef galibiyet: Serdarlı - Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Serdarlı ile Çetinkaya takımları karşılaşacak. Geçen hafta Cihangir karşısında 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Serdarlı takımı kritik maçı kazanıp haftayı rahat kapatmak istiyor. Geçen hafta ligin dibindeki Lapta’yla karşılaşan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılarak yara alan Çetinkaya bu maçı kazanıp son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. 14 Ağustos Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Durmaz olacak.

Çıkış arıyorlar: Lefke - Gönyeli
Ligde yarın oynanacak karşılaşmada Lefke ile Gönyeli takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mormenekşe ile oynadığı maçta 3-2 mağlup olarak istikrarsızlığını sürdüren Lefke’de hedef ve tek düşünce galibiyet üzerine. Geçen hafta Bağcıl’dan 7 gol yiyen ve iyice düşüşe geçip ligin dibine yerleşen Gönyeli takımı bu maçtan puan çıkarıp haftayı moralli kapatmak istiyor. 16 Ağustos Stadı’ndaki maçın hakemi Irmak Emin olacak.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur