1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karmaların mücadelesi
Karmaların mücadelesi

Karmaların mücadelesi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Karması, bugün Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması ile dostluk maçı oynayacak

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Karması, bugün Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması ile Cihangir Stadı’nda dostluk maçı çerçevesinde karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak maç öncesi dün KTFF Karması Cihangir Stadı’nda taktiğe dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Bülent Aytaç ve yardımcısı Mahmut Yaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanı Milli Takımlar Menajeri Mehmet Avcı ve Milli Takımlar Sorumlusu Enver Baturalp takip etti. Karma yaptığı çalışmanın ardından Golden Tulip Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Aytaç: “Zamanlama açısından ters oldu”
KTFF Karması’nın dün gerçekleştirdiği çalışmada Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Aytaç, LTTFF Karması ile oynayacakları dostluk maçını kazanmak istediklerini belirtti. Rakiplerinin de kupayı kazanmak istediğini söyleyen Aytaç “Zamanlama açısından biraz ters oldu. Bütün takımlarımız devre arası olduğundan dolayı kampta ve yükleme devresi geçiriyorlar. Bundan dolayı sıkıntımız var. Onları koruma adına idmanları azalttık. Teknik taktik çalıştık. Burada biraz sıkıntı çektik ama herşeye rağmen antrenman şeklini ona göre hazırladık” diye konuştu.

“Futbolcular sorumluluklarına göre seçildi”
Karmaya çağırdıkları genç ağırlık kadronun ilerleyen zamanlarda birkaç takviye ile daha bir kadro olmasını ve milli takım seviyesinde maçlar oynamasını ümit ettiğini söyleyen Aytaç “Alınan kadrodaki futbolcular, takımlarında ilk yarıda almış oldukları sorumluluklara göre seçilmiş çocuklardır. Yaş ortalamasına çok dikkat ettik. Bu ortalamada tecrübe anlamında 2-3 abi pozisyonunda oyuncumuz var. Bunlarla birliktelik çalışma yaptıkları zaman, bu süreçte abilerinden edinecekleri bilgilerle genç oyuncular daha da tecrübe kazanacaktır” dedi.

“Kazanmak istiyoruz”
“Tek bir maç, dostluk maçı ve bu maçı kazanmak istiyoruz” diyen Aytaç “Bugün kendi yerimizde oynayacağımız bir maç ve hemen hemen hazır durumda bir kadro var elimizde. Bunu değerlendirmek istiyoruz. Bu çocuklar maçı kazanacaktır diye ümit ediyorum. Herşeyin ötesinde dostluk kazansın. Çünkü Londra’daki kardeşlerimiz güzel işler yapıyorlar. Onlara da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur