1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İki toplumlu ‘Girişimcilik Atölyesi’ düzenleniyor
İki toplumlu ‘Girişimcilik Atölyesi’ düzenleniyor

İki toplumlu ‘Girişimcilik Atölyesi’ düzenleniyor

Kıbrıs’ın her yerinden başarılı birer girişimci olmayı hedefleyen kişileri bir araya getirecek 2 günlük bir BootCamp olarak düzenlenecek olan workshop, 18 ila 19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

A+A-

Başarılı birer girişimci olabilmek için iki toplumdan gençleri bir araya getirecek bir workshop düzenleniyor. Kıbrıs’ın her yerinden başarılı birer girişimci olmayı hedefleyen kişileri bir araya getirecek 2 günlük bir BootCamp olarak düzenlenecek olan workshop, 18 ila 19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

İngiliz Yüksek Komiserliği, Lefkoşa ve Cyprusinno işbirliği içerisinde Cyprus Enterprise Link tarafından organize edilecek olan workshop, ücretsiz olup İngilizce olarak gerçekleşecek. BootCamp etkinliğine 16 yaş ve üzeri herhangi bir akademik veya mesleki özgeçmişi olan, öğrenmeye açık herkesin katılabileceği belirtildi. Workshopa katılacak olanların, birinci aşamadan başlayarak girişimciliğin temel unsurları olan fikir üretme, markalaşma ve bütçe oluşturma, takım kurma ve sunum hazırlamaktan iş kurmaya kadar gerekli konuları öğrenme fırsatına sahip olacaklar. Bootcampinterin aktif olup, farklı özgeçmiş veya gruplarından gelen tüm katılımcılara maksimum fayda sağlamayı hedefliyor.

Hafta sonu 9:00- 18:00 saatleri arsında gerçekleşecek olan etkinlikte, kahvaltı, kahve arası ve öğle yemeği de verilecek. Workshopa :https://www.eventbrite.com/e/entrepreneurship-series-2017-tickets-32554669894 adresinden kayıt olunabilecek.

Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur
Etiketler :