1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hünerlerini sergilediler
Hünerlerini sergilediler

Hünerlerini sergilediler

HASDER Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen Lefkoşa Gençlik Günleri etkinlikleri çerçevesinde “Gızlar Sahaya Çıkarsa” etkinliği yapıldı

A+A-

Halk Sanatları Vakfı (HASDER) Gençlik Kulübü tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ve 8-14 Ağustos tarihleri arasında yapılan Lefkoşa Gençlik Günleri tamamlandı. Gençlik Günleri kapsamında geçtiğimiz Pazartesi günü (10 Ağustos) “Gızlar Sahaya Çıkarsa” etkinliği Levent Koleji halı sahasında gerçekleştirildi.

İki kategoride yapıldı
Etkinlik yetenek yarışması ve futbol turnuvası şeklinde iki kategoride yapıldı. Yetenek yarışmasında yer alan isimler üç ayrı bölüme hünerlerini göstererek birinci olmaya çalıştılar. Jüri üyeleri Harika Kıral, Burhan Gürkan ve Gülfer Ceylan’ın verdiği ve yarışmacıların yetenekleri ile aldığı puanlar sonucunda “Slalom Şut” ile “Puanlı Frikik” kategorisinde Naziyet Erbulak birinci olurken, “Engelli Frikik” kategorisinde Salime Esan birinci olmayı başardı.

Turnuva birincisi UKÜ
Futbol turnuvasında birinciliği Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımı alırken, Nicosia United takımı ikinci ve Levent Spor üçüncü oldu. Turnuvanın gol kraliçesi unvanını Şermin Yücelen aldı.
Yetenek yarışması ve futbol turnuvasının ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara, yetenek yarışması birincilerine ödülleri takdim edilirken etkinlik hakemlerine ve jüri üyelerine teşekkür plaketi verildi.

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur