1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Henüz her şey bitmedi”
“Henüz her şey bitmedi”

“Henüz her şey bitmedi”

Zirvede 6 puanlık farkı yakalayan Yenicami avantajlı olmasına rağmen temkinli.

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezonun K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami, üst üste ikinci şampiyonluğuna doğru emin adımlarla yürüyor.
K-Pet Süper Ligi’nin geçtiğimiz hafta oynanan 11. haftası sonunda şampiyonluktaki en büyük rakibi K.Kaymaklı’yı zorda olsa 1-0 yenerek, rakibi ile puan farkını altıya çıkaran Yenicami topladığı 31 puanla önemli bir avantajın sahibi oldu. Yeniboğaziçi ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı olan Yenicami, son iki haftada alacağı bir puan ile K-Pet Süper Liginin ilk yarısını lider tamamlamayı da garantileyecek.
Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay geçtiğimiz hafta oynadıkları K.Kaymaklı maçının her iki takım açısındanda zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma olduğunu anımsattı. Kazanmanın, kendileri için çok önemli olduğunun bilinci içerisinde bu maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Altay, ilk yarısında ortaya koydukları futbolun kendisini fazalsıyla memnun ettiğini söyledi.

“6 puan avantaj ama her şey bitmedi”

Altay, puan farkının altıya çıkmasının Yenicami açısından  önemli bir avantaj olduğunu ancak, he rşeyin bitmediğinin de net olarak farkında olduklarına dikkati çekti. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Mormenekşe maçının en az Kaymaklı maçı kadar önemli olduğunu vurgulayan  Altay, K.Kaymaklı galibiyetinin bir anlam ifade edebilmesi için, Mormenekşe maçının da kazanılması gerektiğini ileri sürdü.

Altay, Mormenekşe deplasmandından da üç  puanla döndükleri  zaman, tam manasıyle işlerini yapmış sayılacaklarını belirtti. K.Kaymaklı maçının bittiğini ve geride kaldığını dile getiren Altay, futbolcularının bunun hazzını, keyfini ve mutluluğunu yaşamasının en büyük hakları olduğunu söyledi. Altay, bu sevinç ve mutluluğun Pazartesi itibarıyla son bulması gerektiğini çünkü yapacak çok işleri olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur