1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Harmancı:Salhane sorununu çözeceğiz
Harmancı:Salhane sorununu çözeceğiz

Harmancı:Salhane sorununu çözeceğiz

TDP LTB Başkan Adayı Harmancı, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı ziyaret etti

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı ile belediye meclis üyeliği adayları, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı (KTEZO) ziyaret etti.
TDP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, birlik üyesi esnafın sorunlarını dinleyen Harmancı, projeleri hakkında bilgi verdi.
Sosyal yardıma muhtaç, toplum dışına itilmiş kişilere oda ile birlikte mesleki eğitim kursları verilerek, bu durumdaki insanları çalışma hayatına kazandıracaklarını belirten Harmancı, göreve gelmeleri halinde belediye ile odanın işbirliği yapacağını kaydetti.
Özellikle surlar içindeki turizm potansiyelinin planlı şekilde ekonomiye kazandırılacağını ifade eden Harmancı, Lefkoşa’yı kültür turizminde ‘özne’ haline getireceklerini söyledi.
Harmancı, yapımının neredeyse yüzde 95’i tamamlanan salhanenin uluslararası sağlık ve yönetim standartlarına uygun şekilde hizmete girmesi için adım atacaklarını da belirterek, “Kanayan yara haline gelen salhane konusunda siyasi irade eksikliği olduğu apaçık ortadadır. Göreve geldiğimizde salhane sorunu mutlaka çözülecektir” dedi. TAK

Bu haber toplam 2030 defa okunmuştur
Etiketler : ,