1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Yenicami durdurulamıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 7’nci hafta karşılaşmaları tamamlanırken lider Yenicami yoluna kayıpsız devam etti. Oynanan 7 karşılaşmanın 2 tanesini ev sahibi ekipler, 4 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. Bir karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı haftada 30 gol kaydedildi. Liderin en yakın takipçisi K.Kaymaklı, ligde bu hafta Lefkoşa derbisinde Çetinkaya’nın konuğu oldu. Çetinkaya’nın içinde bulunduğu kötü durumdan iyi yararlanan K.Kaymaklı rakibini 6-0’lık net skorla mağlup ederek haftayı kayıpsız kapadı.

Lider Yenicami ise toparlanma çabası içerisinde olan Cihangir ile karşılaştı. Rakibini 4-0’lık skorla geçen Yenicami, Cihangir’in galibiyet hasretininin sürmesini sağlarken, oynadığı 7 karşılaşmanın 7’sini de kazanma başarısı göstererek zirvedeki yerini korudu.

G.Birliği çok farklı
Haftanın en çarpıcı galibiyetini Gençler Birliği elde etti. Girne’de Doğan Türk Birliği’ne konuk olan G.Birliği, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla ligdeki 3’üncü galibiyetini alan G.Birliği rakibine üst üste ikinci yenilgisini yaşattı.
Süper Lig’de bu hafta Bostancı Bağcıl sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Mağusa Türk Gücü’nü konuk eden Bağcıl 4-2’lik skorla sahadan galibiyetle ayrıldı. Puanını 5 yapan Bağcıl bir nebze olsun rahatlarken Mağusa Türk Gücü’nün galibiyet hasreti 3 haftaya çıkmış oldu.

Y.Boğaziçi tam yol ileri
Haftanın önemli galibiyetlerinden bir tanesini de Yeni Boğaziçi elde etti. Bu sezon yakaladığı çıkışla dikkat çeken Y.Boğaziçi konuk olduğu zorlu Lefke deplasmanından 3 puanı tek golle aldı. 7 haftası geride kalan ligde Y.Boğaziçi henüz mağlup olmazken Lefke’ye 3’üncü yenilgisini yaşattı.
Haftayı 3 puanla kapatan ekiplerden bir tanesi de Serdarlı oldu. kendi sahasında bu haftaya kadar ligin yenigisiz ekiplerinden Mormenekşe’yi konuk eden Serdarlı, 2-1’lik skorla galip geldi. Ligdeki 2’nci galibiyetini alan ev sahibi ekip rakibine sezonun ilk yenilgisini yaşattı.
Haftanın tek beraberlikle tamamlanan karşılaşması Lapta ile Gönyeli arasında oynandı. İlk devreyi 2-0 önde kapatan Gönyeli, ikinci devrede bu üstünlüğünü sürdüremedi ve Lapta kaydettiği 2 golle bu maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

 


SONUÇLAR
B. Bağcıl - Mağusa TG: 4-2
Doğan TB – G. Birliği: 0-6
Serdarlı – Mormenekşe: 2-1
Çetinkaya - K.Kaymaklı: 0-6
Lefke – Y. Boğaziçi: 0-1
Lapta – Gönyeli: 2-2
Cihangir – Yenicami: 0-4

(15 Kasım 2014 Cumartesi: Mağusa Türk Gücü-Lefke, Gönyeli-Serdarlı, Y. Boğaziçi-Doğan T.B., Gençler Birliği-Yenicami. 16 Kasım 2014 Pazar: K. Kaymaklı-B. Bağcıl, Lapta-Cihangir, Mormenekşe-Çetinkaya.)

Bu haber toplam 1277 defa okunmuştur