1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın En İyileri
Haftanın En İyileri

Haftanın En İyileri

Haftanın En İyileri

A+A-


Ersin Kaşif

HAFTANIN VİDEO’SU SYNAPSON’DAN 

Adres okuyucularına dünya müziğini getirmeye devam ediyoruz. En iyileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz işte en iyi video ve ayrıntıları; Başarılı elektro-pop ikilisi Synapson, Tessa B. ile birlikte kaydettikleri yeni single’ları ‘Blade Down’ için etkileyici bir klip çekti. Yeni albümleri “Convergence”ten yayınlanan 4. single olan ‘Blade Down’  müzikseverler tarafından çok yoğun  ilgiyle karşılandı. Yönetmenliğini Mustafa Mazouzi’nin yaptığı bu eğlenceli klibi: http://bit.ly/29F9NYV‘ izleyebilirsiniz.Yunanca Synapse(iki sinir hücresi arasındaki bağlantı) ve Fransızca Son(Ses) kelimelerinin birleşiminden oluşan Synapson, yaptıkları projelerle dinleyicilere müziği ve sesi sonuna kadar hissettirmeyi amaçlayan bir grup. İkili Fransız prodüktör ve enstrümentalistler Alexandre Chiere(klavye, saksafon, ritm ve vokal) ve Paul Cucuron(davul, miksaj)’den oluşuyor. Bizler, özenle hazırlanan bu videoyu beğendik ve sizler için öneriyoruz. (EMI Music haber)

HAFTANIN ALBÜMÜ “SUMMER 08”

Bu hafta sizlerle çok beğenilen bir albümü paylaşmak istedik. Yaza damgasını vuran albümlerden biri. Sevilen grup Metronomy yeni albümü “Summer 08” i yayınlamıştı.Vokal Joe Mount’un üzerinde büyük emek harcayarak tüm şarkıları yazıp, çaldığı ve prodüktörlüğünü yaptığı albüm, Mount’un tüm dehasını ve müzikal deneyimlerini gözler önüne seriyor. Mount bu albümle OutKast, David Bowie ve Daft Punk’ın klasik işlerinden esintiler içeren daha olgun bir elektro pop kaydı yapmayı hedeflediğini söylüyor. Albümün en önemli parçalarından biri olan ‘Night Owl’ a ise Mr. Oizo ismiyle de bilinen Quention Dupieux yönetmenliğinde gizemli ve eğlenceli bir de klip çekildi. Sürreal imajlar ve kara mizah esintileri içeren bu eğlenceli klibi : http://bit.ly/29EIm2c  izleyebilirsiniz. (EMI Music haber).

HAFTANIN EN İYİ DJ’İ SNAKE’DEN ‘ENCORE’

İşte, bu hafta siz Adres okuyucuları için seçtiğimiz en iyi DJ ile Grammy adaylığı bulunan Fransız DJ ve prodüktör DJ Snake’in uzun zamandır beklenen ilk albümü “Encore”u sunuyoruz. 5 Ağustos’ta yayınlanan “ENCORE” birkaç ay içinde tüm dünyada yerini almayı başardı. Eğlence yerlerinde ve clap’larda çalmaya başladı. İnternet kullanıcıları için bir bilgi verelim. Albümü ön sipariş verenler ise Hollandalı ikili Yellow Claw ile ortak bir çalışmayla kaydettiği “Ocho Cinco”nun yanında “Middle ft. Bipolar Sunshine”, “Propaganda” ve “Talk ft. George Maple” gibi albümde yer alan parçaları indirdiler bile. Albümün ilk single’ı “Middle”, “Turn Down For What” - Lil Jon (5 platin plak ödüllü), “You Know You Like It” - AlunaGeorge (2 platin plak ödüllü), “Get Low” - Dillon Francis (platinum), ve “Lean On” - Major Lazer ft. MØ (2 platin plak ödüllü)’dan sonra Dj Snake’in platin plak ödüllü beşinci sinlge’ı oldu. Encore albümünden “Talk ft. George Maple” parçasının video klibi de sevenleriyle buluştu. Emil Nava’nın yönetmenliğini yaptığı yeni video klibi izleyebilirsiniz: http://bit.ly/29Kfu70 (EMI Music Haber).

Encore’da yer alan parça listesi ise şu şekilde:
Intro (A86) Middle (feat. Bipolar Sunshine) Sahara (feat. Skrillex)  Sober (feat. JRY)
Pigalle (feat. Moksi) Talk (feat. George Maple) Ocho Cinco (feat. Yellow Claw)
The Half (feat. Jeremih, Young Thug, Swizz Beatz) Oh Me Oh My  (feat. Travi$ Scott, Migos, G4shi) Propaganda  4 Life (feat. G4shi) Future Pt 2 (feat. Bipolar Sunshine)
Let Me Love You (feat. Justin Bieber) Here Comes the Night (feat. Mr. Hudson)

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 287. Sayısı

Adres Kıbrıs 287. Sayısı