1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GG’de Suma Zafer dönemi
GG’de Suma Zafer dönemi

GG’de Suma Zafer dönemi

Kıbrıs Türk futbolunun ve başkentin köklü kulüplerinden yeşil-beyazlı Gençlik Gücü’nde olağan genel kurulda dün kulüp lokalinde gerçekleşti.

A+A-

Necmi BELGE

Kıbrıs Türk futbolunun ve başkentin köklü kulüplerinden yeşil-beyazlı Gençlik Gücü’nde olağan genel kurulda dün kulüp lokalinde gerçekleşti.

Dün sabah saat 11.00’de yer alan genel kurul 30 dakika bekleme ile saat 11:30’da yapıldı. Tüzük gereği oluşturulan genel kurulda Divan Kurulu seçiminde başkanlığa Alpay Erosal, yardımcılığına Erol Erosal ve sekreterliğe de Cuma Erengil seçildi.

Divan Kurulu’nun oluşturulmasının ardından başkan Tekin Birinci faaliyet raporunu okudu. Bugüne kadar yapabildikleri ve yapamadıklarından bahseden Birinci, İkinci Lig’e düştüklerini ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Faaliyet raporunun oybirliği ile onaylanmasından sonra, mali rapor yönetim kurulu üyesi Erol Ataöğün tarafından okundu. Yapılan eleştirilerin ardından mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Faaliyet ve mali raporun ardından başkanlık seçimine gidildi. Başkanlık için tek aday olarak müracaat eden Suma Zafer Choudhry oybirliği ile Gençlik Gücü başkanlığına seçildi.

“GG sevgisi ile doluyum”

Başkan seçilmesinden sonra bir konuşma yapan başkan Suma Zafer, minik, yıldız, A2 ve A takımlarında futbol oynadığını ve yüreğinin Gençlik Gücü sevgisi ile dolu olduğunu söyledi.
Gençlik Gücü’nün bu duruma düşmesinden ve adeta dibe vurmasından üzüntü duyduğunu ifade eden başkan Suma Zafer, Gençlik Gücü’nü ayakta tutmak ve eski günlerine ulaştırmak için başkanlığa aday olduğunu sözlerine ekledi.
Başkan Suma Zafer konuşmasının ardından, birilikte çalışacağı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını genel kurulun onayına sundu.
Genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yönetim kurulu

İşte, başkan Zafer Suma Choudhry’nin birlikte çalışacağı yönetim kurulu şöyle:
Suma Zafer, B.Bağcıl ile Yalova’nın birleşme kararının olumlu olması halinde K-Pet Birinci Lig’de kalabileceklerini, yol haritalarını ona göre düzenleyeceklerini ifade ederken, kendisi dahil birlikte çalışacağı yönetim kurulu arkadaşlarını da şu şekilde açıkladı:
Suma Zafer Choudhry (Başkan), Mehmet Yenice (İkinci Başkan), Serdal Islandırıcıoğlu, Ömer Gedik (Asbaşkan), Osman Karamanlı, Gürdal Erüç, Hasan İlker, Hüseyin  Sporcuoğlu (A Takım Futbolcu Sorumluları), Hüseyin Reis, Umut Öksüz (Basın Sorumlusu), Ünsal Şener, Raşit Akdeniz (Genç Takımlar Sorumluları), Mustafa Egemen, Hüseyin Ataöğün (Federasyon Sorumluları), Tekin Birinci (Salon Sporları Sorumlusu), Sırdaş Kaptanoğlu (Hukuk Danışmanı), Özdemir İkizer, Suay Görü, Münür Avşaroğlu (Tesis Görevlisi), Olgay Öksüz, Mehmet Diker (Mali İşler), Erol Ataöğün (Genel Sekreter), Ahmet Kaptan, Tahsin Altıncıoğlu, Arif Osum, Danyal Özdilaver (Faal Üyeler)

Bu haber toplam 2104 defa okunmuştur