1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Gerekeni yaptık”
“Gerekeni yaptık”

“Gerekeni yaptık”

Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede şampiyon, 200 metrede ikinci olan Yiğitcan Hekimoğlu, “gerekeni yaptık” dedi.

A+A-

Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede 10.69’luk derecesiyle şampiyon olan, 200 metrede de 21.41’lik derecesiyle ikinci olup Türkiye Atletizm Federasyonu Milli Takımı’na seçilen Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, Spor Dairesi’ni ziyaret ederek daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu ile görüştü. Hekimoğlu yaptığı açıklamada kendileri için önemli olan şampiyonada gerekeni yaptıklarını söyledi.

Cahitoğlu: “Başarıyı ödüllendireceğiz”
Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, bireysel sporlara verdikleri önemin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladıklarını dile getirerek, Yiğitcan Hekimoğlu’nu elde ettiği başarılardan ötürü kutladı. Yiğitcan Hekimoğlu’nun, hem 100 metrede, hem de 200 metrede elde ettiği başarıların çok önemli olduğuna dikkat çeken Cahitoğlu, Yiğitcan’ın çok çalışarak bu başarıyı elde ettiğini, kendilerinin de daire olarak bu başarıyı ödüllendireceklerini söyledi.

Hekimoğlu: “Sıradaki hedef Takımlar Şampiyonası”
Türkiye Atletizm Şampiyonası’nın, kendileri için son derece önemli bir yarışma olduğuna dikkat çeken Yiğitcan Hekimoğlu, antrenörü Celal Keleş ile birlikte bu yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını ve gerekeni yaptıklarını ifade etti. Bundan sonraki hedefinin 18 Haziran’da Yunanistan’da yapılacak Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda, Türkiye Milli Takımı ile birlikte 4x100 metrede Türkiye rekoru kırmak olduğunu söyleyen Hekimoğlu, bunun için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Keleş: “Şampiyonluktan fazlasını kazandık”
Yiğitcan Hekimoğlu’nun antrenörü Celal Keleş de yaptığı açıklamada, şampiyonluktan fazlasını kazandıklarına inandığını söyleyerek, Türkiye vatandaşlığına geçen uluslararası sporcularla birlikte 4x100 metre bayrak yarışında birlikte mücadele etme şansı yakaladıklarını anlattı. Bu sonuçla birlikte bundan sonra birçok uluslararası şampiyonada yer alma şanslarının arttığına dikkat çeken Keleş, bu vesileyle ülkemizi de iyi bir şekilde temsil etme şanlarının, kendilerine doğduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur