1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler Girne’de galibiyet istiyor
Gençler Girne’de galibiyet istiyor

Gençler Girne’de galibiyet istiyor

Süper ligin dördüncü hafta maçında Girne’de Türk Ocağı’na, konuk olacak olan Gençler Birliği’nde tek hedef galibiyet.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in dördüncü hafta maçında Türk Ocağı ile Mete Adanır Stadı’nda mücadele edecek olan Gençler Birliği’nde tek hedef, üç puanın sahibi olmak. Geride kalan üç haftada bir galibiyet iki beraberlik elde eden Gençler Birliği’nde teknik direktör Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Takım olarak oyunumuzu henüz 90 dakikaya yayabilmiş durumda değiliz. Yalova karşısında ilk 45 dakikayı 4-0 önde kapatmamıza rağmen maçın ikinci yarısında kalemizde 3 gol gördük. İkinci hafta Yenicami deplasmanında bu kez tam tersi iki sıfır mağlup durumdan maçı ancak 2-2’ye getirebildik. Ancak Cihangir maçında özellikle ilk kırk beş dakikada sonunda girdiğimiz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve farklı kazanacağımız bir maçtan sadece bir puan alabildik” dedi. Tüm bunlardan dersler çıkardıklarının altını çizen Topaloğlu, “Ocak maçını kazanıp, ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyorum” dedi.

Toplaoğlu: “1-2 haftaya daha ihtiyacımız var”

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Stadı’nda Cihangir ile oynadığı maçtan iki puan kaybettiğinin altını çizen Topaloğlu, “Şu an liderin iki puan gerisindeyiz, buna rağmen arzuladığımız puanların ne üzerinde ne de altındayız” dedi.

“Bugün Cihangir maçını kazanmış olsak 7 puana sahip olacaktık ve liderliği paylaşmış durumda bulunacaktık” açıklamasını yapan Topaloğlu, “Henüz ligin başındayız ve böyle şeyler olacak. Takım olarak performansımızı 90 dakika boyunca ortaya koymak için bir iki haftaya daha ihtiyacımız var diye düşünüyorum” dedi. Toplaoğlu, “Bunu ilk olarak Türk Ocağı karşısında başarmak istiyoruz” dedi.

“Başarılı gol vuruşları yaparsak galibiyetle döneriz”

“Her şeye rağmen hedefimizden uzaklaşmış değiliz” açıklamasını yapan Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, “Yine geriye dönecek olursak son oynadığımız Cihangir maçına baktığımız zaman savunma anlamında sahada doğruları yapmışız ve rakibe tek bir pozisyon dahi vermedik. Ancak gol vuruşlarında çok başarısız bir görüntü çizdik. Türk Ocağı maçında aynı savunma anlayışı ile ancak gol vuruşlarında da başarılı vuruşlar yaparsak sahadan istediğimiz, arzuladığımız üç puanı alıp İskele’ye dönmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur