1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Gücü Tatlısu’da güçleniyor
G.Gücü Tatlısu’da güçleniyor

G.Gücü Tatlısu’da güçleniyor

Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü, sezon öncesi 5 günlük hazırlık kampı için Tatlısu’ya gitti.

A+A-

9-13 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 5 günlük kampın olumlu başladı. Ülkemize hakim toz bulutunun dağılacak olması haberinin de büyük sevinç yarattığı GG Kafilesi, Tatlısu’ya gidilen ilk günden antrenmanlara başladı.
Takımın başarısı için gereken ve ellerinden geleni yapmakta olduklarını belirten Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Futbolcu, teknik kadro ve yöneticilerin kaynaşmasını, futbolcuların bir birleri ile uyum içerisine girmelerini hedefledik” dedi.
Asbaşkan Serdal Isladırcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Karamanlı’nın da katıldıkları hazırlık kampı Tatlsu Belediyesi’ne ait Zambak Tatil Köyü’nde devam ediyor. Kapta 21 sporcu ve 3 antrenör bulunuyor.

Göksun: “Kampın amacı uyum ve güçlenme”
Sezona iyi başladıklarını takımın kondisyon ve fizik yönünden hazır olduğunu vurgulayan Gençlik Gücü Direktörü Niyazi Göksun, “Özel sektörde çalıştıkları için izin alamayan Hakan Eminoğlu ile Okan Cihanlı haricinde tüm futbolcularım hazırlık kampına katıldılar. Kampın amacı futbolcuların bir birlerine uyumlarını daha da güçlendirmektir” dedi.
Uzun koşular ve sert antrenmanlar yapmadıklarını belirten Göksun, “Teknik ve taktik çalışıyoruz. Tatlısu Belediyesi’nin çok güzel sahasından yararlanıyoruz. Savunma ve hücum taktikleri yaparak, sezon öncesi son ayarlamaları da yapıp, lig mücadelesine tam anlamı ile hazır olacağız” şeklinde konuştu.
Sabah 07:30 ile 09:00, öğleden sonra ise 17:30 ile 19:00 saatleri arasında çalıştıklarını açıklayan Gençlik Gücü Teknik Direktörü Göksun, futbolcularının boş zamanlarını tavla ve ıspastra oynayarak değerlendirdiklerini söyledi.
Sessiz futbolcular, Zambak Tatil Köyü’nün huzur veren atmosferinde dinlenme olanağından yararlanırken; hareketi seven futbolcular ise, tavla rekabeti ile günlerini neşelendiriyorlar.

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur