1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Erdenay projelerimizi destekledi”
“Erdenay projelerimizi destekledi”

“Erdenay projelerimizi destekledi”

YDÜ yetkilileri TBF’nin yeni Başkanı Harun Erdenay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Hakan Atamtürk YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nde (TKB2L) mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) yeni başkanı Harun Erdenay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk katıldı.
Ziyaretle ilgili olarak YENİDÜZEN Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, YDÜ Kadın Basketbol takımı için bu yılın çok anlamlı bir yıl olduğunu ve TBF’nin yeni başkanı Harun Erdenay’ı ziyaret edip kendisine projelerinden bahsettiklerini aktardı.

“Erdenay’a ciddiyetimizi gösterdik ve projelerimizi anlattık”
Erdenay’ın YDÜ’nün Türkiye Ligi’nde yer almasını desteklediğini kaydeden Atamtürk, “Biz YDÜ olarak Erdenay’a ciddiyetimizi gösterdik. Biz bu işe ciddi bakıyoruz. Takımımızın 1.Lig’e çıkması durumunda ülke sporu büyük bir ivme kazanacak. Bizim amacımız farkındalık yaratmak” dedi. TBF’nin yeni başkanı Harun Erdenay’ın kendilerini çok iyi karşıladığını ve YDÜ’den övgüyle bahsettiğini aktaran Atamtürk, “Erdenay da takımımızı yakından takip ettiğini ve iyi oyuncularımızın olduğunu söyledi. Ayrıca YDÜ’nün 1. Lig’e çıkması halinde Kıbrıs Türk sporu dünyaya farklı bir pencereden bakacak” dedi.

“Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak istediğimizi söyledik”
YDÜ olarak Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilişkilerinin çok iyi olduğunun altını çizen Hakan Atamtürk, ziyarette Harun Erdenay’ı da Kıbrıs’a davet ettiklerini ifade etti. Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapma fikirlerini Harun Erdenay’a da ilettiklerini ve bu olaya Erdenay’ın sıcak baktığını belirten Atamtürk, “Türkiye Kupası veya play-off serilerine ev sahipliği yapabiliriz. Bunun için nabız yokladık. İlerleyen dönemde bu konuyla ilgili olarak da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel ve beraberindeki heyet ziyaretin sonunda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’a Kıbrıs’a özgü ‘Lefkara İşi’ hediye takdim etti.

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur