1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. El-Sen'den CAS çalışanlarına destek
El-Senden CAS çalışanlarına destek

El-Sen'den CAS çalışanlarına destek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Genel Sekreteri Toprak Altay özelleştirmenin son “acı meyvesinin” CAS çalışanlarının işlerine son verilmesi olduğunu belirtti.

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen)  Genel Sekreteri Toprak Altay özelleştirmenin son “acı meyvesinin” CAS çalışanlarının işlerine son verilmesi olduğunu belirtti.

Altay yaptığı yazılı açıklamada, El-Sen’in özelleştirme öneri, düşünce ve programlarının Kıbrıs Türk halkına ve özellikle çalışanlara “deli gömleği giydirmek” olduğunu yıllar önceden tespit ettiğini ve  direnişi ile kararlılığını gösterdiğini ifade etti.

Altay şöyle devam etti:

“Bugün de CAS çalışanları ile omuz omuzayız. Onları en iyi anlayanlardanız. Çünkü bizleri de sürekli olarak aynı araçla tehdit etme ve kapı önüne koyma uğraşlarını çok iyi biliyoruz.

,El-Sen özelleştirmeye, yani yoksulluğa, işsizliğe, özetle yok oluşa karşı her haklı direnişin yanında olacak ve mücadelesini meşru her yolla sürdürecektir. Meşruiyetin temelini de halkımızın vicdanı oluşturmaya devam edecektir.”

Bu haber toplam 1728 defa okunmuştur
Etiketler : ,