1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Düzova yeniden lider
Düzova yeniden lider

Düzova yeniden lider

Yükselme İkinci Lig’de bir hafta daha tamamlandı. 1’inci ve 3’üncü Grup’ta 7. Hafta karşılaşmaları son bulurken, 2’inci Grup’ta ise 9. Hafta maçları oynandı. 2’nci Grup’ta Düzova yeniden liderliğe yükseldi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yükselme İkinci Lig 1’inci Grup’ta 9 gole sahne oldu. Lider Yeni Erenköy deplasmanda Yarköy’ü 3-0 gibi rahat bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü. Takipçi Civisil ise kendi seyircisi önünde Ergazi’yi 2-0 mağlup etti. Gruptaki bir diğer maç ise Kumyalı ile Canbulat arasında geçti. Canbulat karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Heyecan dorukta
Yükselme İkinci Lig 2’inci Grup’ta heyecan adeta tavan yapmış durumda. Haftaya lider giren Dilekkaya, Yeniceköy’e 3-2 mağlup olarak liderlik koltuğundan ayrılmak zorunda kaldı. Düzova, komşusu Balıkesir’i konuk etti. Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle biterken Düzova 17 puanla liderliğe yükseldi. Grubun diğer karşılaşmasında Arapköy, bugüne kadar hiç galibiyet alamayan Muratağa Atlılar Sandallar’ı 4-1 mağlup etti.
Yükselme İkinci Lig 3’üncü Grup’ta Kozan mutlu sona doğru gidiyor. Kozan’ın bay geçtiği haftada Akçay, Kalkanlı’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki diğer karşılaşma ise Dikmen Yeşilyurt arasında oynandı. Yeşilyurt deplasmanda 2-1 kazanarak puanını 9’a yükseltti.

Bu haber toplam 1053 defa okunmuştur