1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde kuralar çekiliyor
 Dairelerde kuralar çekiliyor

Dairelerde kuralar çekiliyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için son toplantı bugün (24 Temmuz Cuma) yapılıyor

A+A-

 

MAÇLAR 27 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleştirilecek. 27 Temmuz Pazartesi başlayacak turnuva için son toplantı bugün (24 Temmuz Cuma) saat 18.00’da Atatürk Stadyumu altındaki Spor Yazarları Derneği İletişim Merkezi’nde olacak. Toplantıda gurup kuraları çekilecek ve fikstür belirlenecek

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Sahası Futbol Turnuvası-2015 için hazırlıkların sonuna gelindi. Geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl beşincisi düzenlenecek Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gurup kuralarının çekileceği ve fikstürün belirleneceği son toplantı bugün (24 Temmuz Cuma) yapılacak.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından düzenlenecek turnuva bu yıl 27 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Hasan Ramadan Cemil adına bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuva yine Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşecek ve maçlar Pazartesi-Çarşamba akşamları oynanacak.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için son kayıtlar ve gurup kuralarının çekileceği toplantı bugün saat 18.00’da Atatürk Stadyumu altındaki Spor Yazarları Derneği İletişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2015 ile ilgili olarak talimatlar ve yapılan düzenlemeler takım temsilcilerine daha önce aktarılmıştı ve bugün  (24 Temmuz Cuma) de gurup kuraları çekilerek Pazartesi günü başlayacak turnuva için tüm hazırlıklar tamamlanmış olacak. Son kayıtların bugün (24 Temmuz Cuma) yapılabileceği turnuvaya ilgi gösteren dairelerin 05428552925 numaralı telefonda İbrahim Özsoy’a ulaşmaları gerekmekte olup kura çekimi sonrasında kayıt kabul edilmeyecektir.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur