1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Ciddiye alalım mı? En erken yasal tarihe varız."
"Ciddiye alalım mı? En erken yasal tarihe varız."

"Ciddiye alalım mı? En erken yasal tarihe varız."

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün'ün çağrısına yanıt verdi: Yasal olan erken erken tarih!

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, "Erken Seçim" için "yasal olarak mümkün olan en erken tarihin" Meclis'e getirilmesini istedi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’a çağrı yapan Başbakan Hüseyin Özgürgün, “UBP’ye meydan okumak cesaret ister. Sayın Erhürman tarihi de sen koy, seçime gidelim” diye konuşmuştu.
Partisinin 42'nci yıl resepsiyonunda "hodri meydan" çeken Özgürgün'e Erhürman'dan yanıt geldi.

İşte Erhürman'ın yanıtı

Aylar önce "tarihi siz belirleyin, getirin imzalayayım" deyip de HER ZAMANKİ GİBİ SÖZÜNDE DURMAYARAK götürdüğümüz öneriyi imzalamayan Özgürgün'ü ciddİye almakta büyük güçlük çekiyorum. Ama çok açık söylüyorum: Yasayı bir an önce komiteden geçirip Genel Kurul'a getirin. YSK ile görüşün. Yasal olarak mümkün olan en erken tarihte seçimi yapalım. Biz, yasa geçer geçmez, YASAL OLARAK MÜMKÜN OLAN EN ERKEN TARİH için getirilecek öneriye imza atmaya da, Özgürgün her zamanki gibi kaçacaksa, Meclise öneri götürmeye de hazırız.
CTP aylardır hep aynı şeyi söylüyor: Bu hükümetin görevde olduğu her gün halkımızdan ve geleceğimizden çalınmış bir gündür!

 

Aylar önce "tarihi siz belirleyin, getirin imzalayayım" deyip de HER ZAMANKİ GİBİ SÖZÜNDE DURMAYARAK götürdüğümüz öneriyi imzalamayan Özgürgün'ü ciddİye almakta büyük güçlük çekiyorum.
Bu haber toplam 2924 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler