1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da arayışlar sürüyor
Çetinkaya’da arayışlar sürüyor

Çetinkaya’da arayışlar sürüyor

Beş tanesi üçüncü ülkeden, bir tanesi Türkiye’den olmak üzere 6 futbolcuyu denemeye alan Çetinkaya, kamp öncesinde Sabri ve Raif Selden kardeşlerin yanı sıra Çağrı Kıral’ın transferini bitirmeye çalışacak

A+A-

Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da kadrosunu oluşturmaya çalışmalarını sürdürdüyor. Sarı kırmızılı ekip dün Metehan Kemal Küçük Tesisleri içerisinde yer alan sahada bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanda yurt dışından getirilen 5 yabancı futbolcu ve 1 Türkiyeli futbolcu deneniyor.

Girne’de 5 günlük kamp
Çalışmalarına Pazartesi gününe kadar aralıksız devam edecek olan GAÜ Çetinkaya, Salı günü izinli geçirecek ve Çarşamba günü Chateau Lambousa Otel’de 5 günlük bir kamp yapacak. Toplamda 27 futbolcunun yer aldığı antrenmanlarda bu sayı yapılacak değerlendirmeler sonunda Pazartesi 22 kişilik kamp kadrosuna dönüştürülecek.

Transferler kamp öncesi bitirilmeye çalışılacak
Sarı kırmızılı ekipte transfer çalışmaları da devam ediyor. Bir süredir antrenmanlarına çıkardığı Sabri – Raif Selden kardeşlerin transferine ilişkin henüz net bir gelişme olmamasına karşılık, Türk Ocağı’nın ilgilendiği ancak kulübü K.Kaymaklı ile yaşadığı maddi anlaşmazlık sonrası transferinden vazgeçtiği Çağrı Kıral gündemde. Kamp öncesine kadar bu futbolcuların transferinin bitirlmesi için çalışmalar devam edecek.

Altı futbolcu deneniyor
GAÜ Çetinkaya kadrosuna dahil edeceği 2 yabancı futbolcu kontenjanından en üst verimi almak istiyor. Bu doğrultuda antrenmanlarda 3’üncü ülkeden 5, Türkiye’den bir futbolcu deneniyor. Amadou, Eboh, Agol, Salih Sakir ve Juken Brain’ın yanı sıra Türkiyeli futbolcu Hikmet’i deneyen Çetinkaya’da teknik heyet son kararı verecek.

Bu haber toplam 1756 defa okunmuştur