1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çağrı İskenderun yolunda
Çağrı İskenderun yolunda

Çağrı İskenderun yolunda

İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’in ardından bir başka Kıbrıslı Türk futbolcu Çağrı Kıral da Spor Toto 3. Lig’e imza atıyor

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

Son olarak Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Uşak Sportif’te forma giyen Kıbrıslı Türk futbolcu Çağrı Kıral Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Körfez İskenderunspor’a transfer oluyor. Bugün takımın kampına katılmak üzere İskenderun’a gidecek olan başarılı futbolcu şartlarda anlaşması halinde büyük bir olasılıkla bu takımla resmi sözleşmeye imza atacak.

Sezonun ilk idmanına katılıyor
Geçen sezon Uşak Sportif’te ikinci devrede ortaya koyduğu performansla bazı takımların radarına girmeyi başaran Çağrı Kıral uzun süredir Türkiye Ligi ekipleriyle temas halindeydi. Sezon başında BAL Ligi’nden ve Spor Toto 3. Lig ekiplerinden transfer teklifleri alan Çağrı Kıral yakın arkadaşı Hasan Uğur Kardal’ın aracılığıyla İskenderunspor ile söz kesti. Çağrı Kıral yarın takımın yeni sezondaki ilk idmanına da katılacak. Körfez İskenderunspor geçen sezon Spor Toto 2. Lig’i 16. sırada tamamlayarak bir alt kümeye düşmüştü.

Çıdamlı ve Tansel’e rakip
Spor Toto 3. Lig temsilcisi Körfez İskenderunspor’un bir diğer özelliği ise Kıbrıslı Türk futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’in formasını giydiği Kastamonuspor’un grubunda yer alması oldu. Çağrı Kıral resmi sözleşmeyi imzaladığı takdirde Çıdamlı ve Tansel’in rakibi olacak. Bunun yanı sıra Kıral imza atması halinde Spor Toto 3. Lig’deki üçüncü Kıbrıslı Türk futbolcu olacak.

Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur