1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Haftanın EN’leri…
Bu Haftanın EN’leri…

Bu Haftanın EN’leri…

Haftanın videosu, haftanın single’ı ve haftanın şarkısı tanıtıyoruz sizler için… özgürlük hissinden doğan ilk single ‘Hurts’ ruhun ve kalbin derinlerine işleyen canlandırıcı bir şarkı… Kanadalı sanatçı The Weeknd, dans müziğinin efsanevi ismi Daft Punk il

A+A-

Ersin Kaşif

 

Haftanın Videosu Feder ve Alex Aiono’dan; ‘Lordly’

Platin plak ödüllü Fransız prodüktör Feder, 26 Ağustos’ta piyasaya çıkardığı Alex Aiono ile iş birliği yaptığı son single’ı ‘Lordly’ için çekilen müzik videosu izlenmeye değer. Bu muhteşem müzik videosunu izlemek için: http://bit.ly/2bYpo5i link’ihemen ziyaret etmenizi öneriyorum. Feder ve Alex Aiono’nun muhteşem şarkısı ‘Lordly’yi iTunes üzerinden indirmek için ise: http://apple.co/2bNh3z5 yeterli olacak. Memleketi olan Fransa’da Spotify’ın öne çıkan sanatçılarından olan Feder’in ‘Blind’ ve ‘Goodbye’ single’ları toplamda 105 milyon dinlemenin ve 700 bin indirmenin üzerine çıkarak onu pek çok ülkede birinci sıraya taşımıştı. ‘Lordly’ şarkısının da aynı yolu izleyeceği şimdiden belli oluyor. Yaz boyunca Ibiza’nın popüler kulüplerinde konserler veren Feder, 2017 yazı için şimdiden hazırlıklarını yapıyor bile. (EMI Music Haber).

Haftanın Single’ı Emeli Sande’den; ‘HURTS’

4 yıldır sessizliğini koruyan Emeli Sandé, 11 Kasım’da yepyeni albümü “Long Live The Angels” ile yeniden merhaba demişti. Albümden ilk single ise müzikseverlerle buluştu. Albüm;  dolgun içeriğiyle, özgürlüğün ve kendini keşfin yeni bir anlatımını sunuyor. İşte bu özgürlük hissinden doğan ilk single ‘Hurts’ ruhun ve kalbin derinlerine işleyen canlandırıcı bir şarkı. Sandé bu şarkı hakkında şöyle söylüyor: “Albümün tamamı kendimi tutmadan ve sansürlemeden içimden geleni söylememle ilgili. Ve ‘Hurts’ bir patlama, yalnızca gerçek konuşma. Büyük başarı yakalayan ilk albümü “Our Version of Events” yalnızca 2012’nin en çok satan albümü değil aynı zamanda 2013’ün de en çok satan ikinci albümü olmayı başarmıştı. Ayrıca aralıksız olarak zirvede geçirdiği 7 hafta ve top 10’de geçirdiği toplam 63 hafta ile The Beatles’ın rekorunu da kırmış oldu ve dünya çapında 4.6 milyon satarak 7 platin plak ödülü almaya hak kazandı. (EMI Music Haber).

Haftanın Şarkısı The Weeknd’den ‘STARBOY’

Adres Müzik okurları için, haftanın şarkısını seçtik ve zevkle dinleyeceğinize inanıyoruz. Eylül ayında yeni albümünün ismini ve kapak görselini sosyal medya üzerinden paylaşan Kanadalı sanatçı The Weeknd, dans müziğinin efsanevi ismi Daft Punk ile kaydettiği ‘Starboy’u müzikseverlerin beğenisine sundu. Albüm ise 25 Kasım’da piyasaya çıktı. The Weeknd, yeni albümü "Starboy”un soundu bir önceki “Beauty Behind the Madness” albümününkinden çok daha farklı olacağının sinyallerini önceden belli etmişti. Albümden yayınlanan ilk single’dan da görülebildiği gibi The Weeknd her zaman farklı ve orijinalin peşinde olmayı seviyor. (EMI Music Haber).

 

Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 294 Sayısı

Adres Kıbrıs 294 Sayısı