1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanlar kupayı istiyor
Başkanlar kupayı istiyor

Başkanlar kupayı istiyor

Pazar günü Pepsi Kıbrıs Kupası finalinde karşılaşacak olan Mormenekşe ve Yenicami’de başkanlar kupayı kazanarak tarihe geçmek istiyor.

A+A-

Hüseyin Kıral – Necmi Belge

Pazar günü Pepsi Kıbrıs Kupası finalinde karşılaşacak olan Mormenekşe ve Yenicami’de başkanlar kupayı kazanarak tarihe geçmek istiyor. Mormenekşe Başkanı Metin Menekşeli tarihlerinde ilk kez yükseldikleri kupa finalini kazanarak yeni bir tarih yazmak istediklerini belirtti. Yenicami Başkanı Enver Kahveciler sezon başında üç kupa hedefi ile çıktıkları yolda son kupayı almak istediklerini belirtirken “Kupayı kazandığımız takdirde gelecekte tarih bizden bahsedecek” dedi.

Menekşeli : “Kupayı kazanarak tarihe geçmek istiyoruz”

Tarihinde ilk kez, Pepsi Kıbrıs Kupası finaline yükselen ve Pazar günü Cihangir Stadı’nda K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami ile karşılaşacak olan Mormenekşe’de başkan Metin  Menekşeli, kupayı kazanarak tarihe geçmek istediklerini söyledi.

Başkan Menekşeli, tarihlerinde ilk kez  finale yükseldikleri  Pepsi Kıbrıs Kupası’nda final oynamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Bu tarihi karşılaşmada  futbolcularına  güvendiğini ifade eden Başkan Menekşeli,  finale yükselerek tarih yazdıklarını ancak  şampiyon olmaları halinde  tarihe geçeceklerini ileri sürdü.

Şampiyonluk hedefine kiltilendiklerini, Moremenekşe camiasının ve  tatraftarlarının Mormenekşe Spor Kulübü’nün yanında olmasını istediğini dile getiren Başkan Menekşeli, Pazar günü oynanacak finalde, futbolcuları ve teknik heyeti ile birlikte Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kaldıracaklarına inandığını vurguladı.
Pepsi Kıbrıs Kupası’ndaki rakipleri şampiyon Yenicami’ye  başarılar dilediğini ifade eden Menekşeli, karşılaşmanın centilmence geçmesini dilediğini ve seyircilere  güzel bir maç izletmeyi umduğunu sözlerine ekledi.

Kahveciler: “Tarih bizden söz edecek”

Geçtiğimiz yılın şampiyonu ve kupa finalsti Yenicami’de, tüm dikkatler Pazar günü Cihangir Stadı’nda oynanacak olan Pepsi Kırıs Kupası’na verildi.Sezona Süper Kupayı kazanarak başlayan Yenicami, sezon sonu yaşadığı şampiyonluğu taçlandırmak için şimdi de Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kazanıp tarih yazmak istiyor.
Süper Lig şampiyonu Yenicami’de kulüp başkanı Enver Kahveciler, sezon başında konan üç kupa hedefine ulaşmak için sadece önümüzde bir maç kaldı dedi.

Yenicami Başkanı Enver Kahveciler, “Sezon içerisinde yönetim olarak sorunlar yaşadık, ancak bu sorunları takıma yansıtmamaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk” açıklamasını yaptı.

Kahveciler, sezon başında belirlenen üç kupa hedefine ulaşmak için çok çalıştıklarını, şu ana kadar ikisini kazandıklarını ve Pazar günü Cihangir Stadı’nda oynayacakları Mormenekşe maçını kazanıp Pepsi Kıbrıs Kupası’nı müzelerine götüreceklerinin altını çizdi.

Kahveciler “Kupayı kazandığımız takdirde gelecekte tarih bizden bahsedecek” dedi.

Yenicami kampa girecek

Yenicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler, takımın Teknik direktör Turan Altay yönetiminde bugün son idmanı yapacaklarını, sakat futbolcularının bulunmadığını ve idman sonrası Lefkoşa Merit Hotel’de kampa gireceklerini söyledi.

Kahveciler, kazanmaktan başka bir amaçlarının almadığının altını çizerken, güzel bir maç ve hak edenin kazandığı bir karşılaşma olsun dedi.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur