1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Alman Operasyonu yeniden başlıyor
Alman Operasyonu yeniden başlıyor

Alman Operasyonu yeniden başlıyor

Nisan 2015 sonuna kadar 24,000 Alman turist daha

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Türkiye’nin ünlü tur operatörlerinden NBK ile Kuzey Kıbrıs’ın en geniş turist profili kapsamlı turist acentesi Northern Cyprus Travel Agency’in ortak işbirliği ile başlayan ve 17 Aralık 2014 tarihinde ilk devresi sona eren Alman operasyonunun ikinci yarısı 19 Ocak 2015 Pazartesi günü başlıyor.
Bu bağlamda, Northern Travel Ajansı ile bu operasyonun gerçekleşmesinde en önemli rol oynayan rehberler dün, Girne’deki Vuni Palace Otel’de bir çalışma toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Northern Travel Operasyon Müdürü Bülent Mantaş, opersayon görevlileri Erhan Sezer  Kerem Öz, Kani Çağla ile Ocak –Nisan 2015 operasyonunda yer alacak rehberler katıldı.
Toplantı’da bir konuşma yapan NTL Operasyon Müdürü Bülent Mantaş, NBK-NTL işbirliğinin geçtiğimiz Ekim ayından başlayarak, Nisan 2015 sonuna kadar 55,000 turistin yarısı olan 26 bin Alman Tursiti inanılmaz bir şekilde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine başarı ile taşıdığını açıkladı.
Türkiye’deki ortakları olan NBK’nın Alman tur operatörleri ile bu organizasyonu Güney Kıbrıs’ın elinden adeta söke söke aldıklarını ifade eden Mantaş, önümüzdeki sezon bu operasyonun bir kartopu gibi büyüyeceğini ileri sürdü.
İşte, bu bağlamda operasyonun önemli ayaklarından biri olan rehberlere büyük iş düştüğünü belirten Mantaş, KKTC kokartlı rehberlerin operasyonun ilk bölümünde bu işi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi.
İlk devredeki performansları ile ilgili olarak, rehberlere ile birilikte özeleştirilerde bulunan Mantaş, rehberlerin daha başarılı olacaklarına olan inancını belirtti.
Mantaş, operasyonun ikinci devresinin 19 Ocak 2015 Pazartesi Ercan’a inecek ilk uçak ile başlayacağını, giderek artacağını ve Nisan 2015 de sona ereceğini sözlerine ekledi. 
Bu arada, Alman operasyonuna katılan NTL rehberlerine 13-16 Ocak 2015 tarihleri arasında NBK tarafından organize edilen Antalya turu nedeniyle, teşekkür eden Mantaş, bu tür gezilerin artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Mantaş’ın konuşmasının ardından, Antalya turuna katılan rehberler, Aspendos’ta çektikleri ve tüm rehberlerin resminin bulunduğu bir plaketi Mantaş’a takdim etti.

Bu haber toplam 4198 defa okunmuştur