1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Alevkayası’nda çilingir sofrası…
Alevkayası’nda çilingir sofrası…

Alevkayası’nda çilingir sofrası…

Alevkayası’nda çilingir sofrası…

A+A-

 


Kavurucu yaz sıcaklarından kurtulmak amacıyla birçok motorcu arkadaşımız plajlara akın ederken, bazıları tekne veya karavanlarına, bazıları ise yurt dışı gezilerine çıkarak sezonun tadını çıkarmaya başladı.
   Bizler, eşim ve birkaç arkadaşla birlikte 3 Ağustos 2014 Pazar günü, biraz serin bir ortamda hafif diyet şeklinde beslenme yaparak günü değerlendirmek amacıyla uzun zamandır gitmediğimiz Alevkayası’na çıkmaya karar verdik.
   Alevkayası’nda, genellikle her Pazar yemek ve sohbet amacıyla bir araya gelen ATV ve Kros motosikletlerden oluşan Esentepeli bir grubu her zaman olduğu gibi yemek yerken güzel bir sohbetin ortasında bulduk.
   Bizler de, kısmen serin ve ağaçlıklı bir ortamda, sabit bir beton masada çilingir soframızı kurarak farklı bir ortamda günün ve hafif yiyeceklerin tadını çıkarmaya çalıştık.

YASAH KARDEŞİM!

Yemekten sonra gezinti yapmak hazmı kolaylaştırır diyerek bir arkadaşımızı görme bahanesiyle İskele istikametine doğru yola koyulduk.
   İskele’deki Doktor evleri yakınlarında, deniz kenarında bir kafeteryada kahve içme girişimimiz, birkaç görevlinin mekanın özel mülk olduğunu ileri sürmesi üzerine sonuçsuz kaldı.! Genç görevlilerin motosikletleri buraya park etmenin yasak olduğunu söylemesi üzerine oradan ayrılıp İskele Boğazındaki Karsel Restaurant’a gitmeye karar verdik.
Denize sıfır bir yerin özel mülk olarak işletilmesi ve oraya motosikletlerin park edememesi, kahve sohbetimizin konusu olurken, motosiklet kültürünün gelişip yaygınlaşması açısından daha çok yolumuz olduğunu bir kez daha görüp yaşamış olduk.
Akşam üstü Lefkoşa’nın yolunu tutup evlerimizde, günü sağ salim noktalarken yeni maceraların programlarını yapmaya başladık.
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 171. Sayısı

Adres Kıbrıs 171. Sayısı