1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ahmet Ulaş’a sevgi seli
Ahmet Ulaş’a sevgi seli

Ahmet Ulaş’a sevgi seli

Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği’nin eski başkanlarından, Lefkoşa’nın tanınmış simalarından Ahmet Ulaş, dün İsmail Safa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa mezarlığında toprağa verildi.

A+A-

Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği’nin (KTMMOB) eski başkanlarından, Lefkoşa’nın tanınmış simalarından Ahmet Ulaş, dün İsmail Safa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa mezarlığında toprağa verildi.
Ulaş’ın cenazesine ailesi ve yakınlarının yanı sıra devlet ve hükümet yetkilileri, siyasiler, sivil toplum örgütü yöneticileri de katıldı.  Ahmet Ulaş gözyaşlarıyla çok sayıda seveni tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Ulaş için uzun yıllar başkanlığını yaptığı Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği önünde de bir tören düzenlendi.
1974 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Ahmet Ulaş, 1976 – 1983 / 1999-2001 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyeliği,  2001-2008 yıllarında ise KTMMOB Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu. CTP’de de aktif görevlerden bulunan Ulaş'ın ölümü büyük üzüntü yarattı. (YD)

Bu haber toplam 1928 defa okunmuştur