1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yiğitcan Hekimoğlu, GAÜ’nün kanatları altında
Yiğitcan Hekimoğlu, GAÜ’nün kanatları altında

Yiğitcan Hekimoğlu, GAÜ’nün kanatları altında

KTAF bünyesinde, ülkemizi dünya çapında temsil eden; Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, yüksek lisans eğitimi için bulunduğu Girne Amerikan Üniversitesi'nin sportif kurumları bünyesine katıldı.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Atletizm Federasyonu (KTAF) bünyesinde, ülkemizi dünya çapında temsil eden; Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, yüksek lisans eğitimi için bulunduğu Girne Amerikan Üniversitesi'nin sportif kurumları bünyesine katıldı.

GAÜ'den verilen bilgiye göre; Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Asım Vehbi’ye bir nezaket ziyaretinde bulunan Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, kreş, anaokulu ve ilkokul eğitimlerini GAÜ Amerikan Koleji’nden aldığını belirterek, tekrar okulunun 'kanatları' altında olabilmenin kendisine mutluluk ve gurur verdiğini belirtti. Hekimoğlu “Şimdi eski yuvama geri dönüp,  burada; hem akademik anlamda, hem sportif anlamda kendimi geliştirmeyi hedefliyorum. Bu konuda, hem hocalarım hem de yöneticilerim,  bana son derece büyük destek oldular. GAÜ Ailesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yolda,  en büyük hedefimiz; dünya literatüründeki şampiyonalarda çok iyi neticeler alabilmektir.  Çok büyük azim ile hedefe hazırlanıyoruz. Bu hedeflerde de; umarım isteklerimizi gerçekleştirip, GAÜ Ailesi'ni iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur