1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de kollar sıvandı
Lefke’de kollar sıvandı

Lefke’de kollar sıvandı

Lefke’de yaşanan teknik adam değişikliği sonrasında Gençler Birliği maçı hazırlıkları ara vermeden başlandı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in 11’inci haftasında yaşadığı 9-0’lık ağır yenilgi sonrası Lefke’de teknik adam değişikliğine gidildi. İltaç Karayel’in görevinden ayrılması sonrası Lefke’de takım Mehmet Solkanat’a emanet edildi. Solkanat ve teknik ekibi ara vermeden Pazar günü sporcularla bir toplantı gerçekleştirerek çalışmalara başladı. Deneyimli teknik adam yeniden kulübüne döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Solkanat: “Eski kulübüme döndüğüm için mutluyum”
YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat, Lefke tarafından kendisine teklif geldiği ve takıma döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. “Takımdan beş yıl uzak kalmıştım. Yeniden eski kulübüme döndüğüm için mutlu oldum” diyen Solkanat, “Hatırlanmak güzel şey. Bundan sonra bütün bilgi birikimimi takımım için harcayacağım” dedi.

“Devre arasına kadar kayıpsız geçmeye çalışacağız”
Ligin ilk yarısına 4 haftalık bir süre kaldığını hatırlatan Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat, devre sonuna kadar alabilecekleri en iyi sonuçları almaya çalışacaklarını belirtti. “Şu süreçte en iyi şekilde hazırlanarak kayıpsız geçmeye çalışacağız. Takımı üst sıralarda tutmaya çalışacağız” diyerek sözlerine devam eden Solkanat, eksik görecekleri yerlere transfer yapmaya çalışacaklarını aktardı.

Moral ve motivasyon arttırılmaya çalışılıyor
Takımın bir bütün olduğunu, bunun kendisinin prensibi olduğunu belirten Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat, bir golün atılması halinde o golü tüm takımın attığını, kalede bir gol görülmesi haline o golü tüm takımın yediğini söyledi. Son olarak alınan farklı mağlubiyetten dolayı futbolcuların bozulan morallerini düzeltmeye başladıklarını belirten Solkanat, bunun önemine değindi. Öte yandan önceki yıllarda da forma giyen Arif Solkanat yeniden takıma dönerken, Aziz Sakallı’nın sakatlık sonrasında rehabilitasyon süreci devam ediyor. Takımın kaleci antrenörlük görevini ise Mahmut Dinçli üstlenecek. Lefke 12’nci hafta mücadelesinde Cumartesi günü Gençler Birliği’ni konuk edecek.

Fotoğraf: Haldun Oktay

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur