1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTFF davet edilmedi
KTFF davet edilmedi

KTFF davet edilmedi

Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) Ödül Gecesi dün akşam yapıldı

A+A-

Necmi Belge

Kıbrıs Futbol Federasyon’nun (KOP) sezon sonu ödül gecesi dün akşam Güney Lefkoşa’da Hilton Otel’de yapıldı. 2013-2014 futbol sezonunda KOP çatısı altında organize edilen Güney Kıbrıs liginde başarılı olan takımlara ödülleri takdim edildi.
Ne var ki iki yıla aşkın, FIFA gözetiminde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile birlikte  “Kıbrıs’ta futbolu birleştirme” misyonuna soyunan KOP’un KTFF’yi ödül gecesine davet etmemesi dikkati çekti. Bilindiği gibi haziran ayı başında KTFF sezon sonu ödül gecesine KOP başkanı Kostakis Koutsokoumnis ve KOP yöneticileri davet edilmiş, gecede ayrıca Koutsokoumnis ve Sertoğlu, Kıbrıs Kupası şampiyonu Lefke’ye kupasını birlikte takdim etmişlerdi.

Sertoğlu: “Davet konusu KOP’un tasarrufunda”
Bu konunda, YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, ödül gecesine kimin davet edilip, edilmeyeceği konusunun KOP’un tasarrufunda olduğunu ve davet konusunun çok da önemli olmadığını söyledi.
Sertoğlu, KOP ile iyi ilişkilerin devam edeceğini ve iki yılı aşkındır devam eden “Kıbrıs’ta futbolu birleştirme” görüşmeleri konusunda önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme programı ile devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1803 defa okunmuştur