1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Futbolcularım adlarını tarihe yazmak istiyor”
“Futbolcularım adlarını tarihe yazmak istiyor”

“Futbolcularım adlarını tarihe yazmak istiyor”

Süper Kupa finali öncesi Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu takımının son durumunu değerlendirdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

KTFF Süper Kupası’nda final heyecanı öncesi Yenidüzen Spor Servisi, Lefke cephesini mercek altına aldı. Yenicami ile Lefke arasında oynanacak karşılaşma öncesi Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu takımının son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Takımın yaptığı son idmanda oyuncuların neşesinin yerinde olduğu ve final maçına hazır oldukları da gözlemlendi.

Davulcu: “Uyuyan devi sindirdik. Tekrardan ayağa kaldıracağız”
Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamada takımda havanın çok iyi olduğunu belirterek, “Tabi ki geçen sezonki form grafiğinde değiliz. Hiçbir takım o seviyede değil. Ancak bunu zamanla aşacağımıza inanıyorum.” diye konuştu. Geçen sezon verdiği bir röportajda ‘Uyuyan devi uyandırdık’ ifadesine yer verdiğini hatırlatan Davulcu, “Ancak şimdi gerek kendi içimizde gerekse de bizim dışımızda gelişen olaylar neticesinde bu dev sindi. Biz geçen sezon da bu sıkıntıları yaşadık ancak haftalar ilerledikçe taraftarımız da yanımızda yer almaya başladı. O devi tekrar ayaklandıracağız. Çünkü takım içerisinde çok müthiş bir arkadaşlık ve takımdaşlık bağı var.”diye konuştu.

“Aykut sorunu çözüldü, sıra Ersen’de”
Geçtiğimiz hafta yaşanan Aykut Esmerarslan sorununun da artık çözüldüğünü belirten Toygar Davulcu, “Aykut da bizimle idmanlara çıkıyor. Onun da gelmesiyle geçtiğimiz sezonki takımımızı korumuş olduk. Ben Ersen Esmerarslan ile olan sorunumuzu da çözeceğimize inanıyorum. Ersen kendisini kanıtlamış ve kaliteli bir isim. Problemler çok fazla büyütülüyor. Ersen ile ilgili kafamda geleceğe dair planlar var ve bu planlarım halen devam ediyor. Onu kazanmak için bir çare üreteceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarı yine peşimize takacağız”
Yenicami’nin çok saygı duyduğu bir camia olduğunu kaydeden Davulcu, “Geçen sezon müthiş bir sezon geçirerek alınlarının akıyla bir şampiyonluk kazandılar. Yenicami ile Lefke arasında oynanan maçlar hep dostluk çerçevesinde ve çekişmeli maçlara sahne olmuştur. Geçen sezon oynadığımız 3 karşılaşma da bunun en büyük kanıtıdır.”dedi.  Başarılı teknik adam ayrıca geçen sezonki kupa finalinde yaşananların Kıbrıs Türk futbol tarihine geçecek nitelikte olduğunu da hatırlatarak, saha içerisinde alacakları başarılı sonuçlarla o günkü taraftarı yine peşlerine takacaklarına inandığını belirtti.

“Futbolcularım tarih yazmak istiyorlar”
Davulcu, geçen sezon Lefke tarihinin en başarılı yılı olduğunu vurgulayarak, “Yaptığımız her şey Lefke adına bir rekordu. Bu futbolcular yine tarih yazmak isteyecektir. Tarihimizde ilk defa Süper Kupa finali oynuyoruz. Futbolcularım da bunun bilincinde ve bu kupayı da kazanıp adlarını tarihe yazdırmak istiyorlar. Süper Kupa’yı kazanmayı çok istiyoruz.” diye konuştu. Geçen sezonki enerjiyi yaratma ve camiayı tekrardan ayağa kaldırma adına kupaya önem verdiklerinin de altını çizen başarılı teknik adam, “Ancak taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Maddi ve manevi yönden onları yanımızda görmek istiyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur