1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya gözünü gençlere dikti
Çetinkaya gözünü gençlere dikti

Çetinkaya gözünü gençlere dikti

GAÜ Çetinkaya, Zihni Temelci’nin ardından; Kaan Savaşkan, Kağan Görneçli ve Deniz Kibar için harekete geçti

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya transferde rotasını genç oyunculara çevirdi. Takımı gençleştirmeye yönelik adımlar atan sarı kırmızılıların teknik direktör Mehmet Ali Özgürgün’ün raporu doğrultusunda transfere hız verdiği öğrenildi. GAÜ Çetinkaya’da, Bostancı Bağcıl’dan transfer edilen Zihni Temelci’nin ardından, bir başka Bağcıllı 19 yaşındaki Kaan Savaşkan için de girişimler sürüyor.

Cemal Erdoğan ile görüşecekler
Sarı kırmızılıların ayrıca geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Değirmenlik’te iyi maçlar çıkaran 21 yaşındaki Kağan Görneçli ve Türk Ocağı’nda göz dolduran 20 yaşındaki Deniz Kibar için de girişimlerini hızlandırdığı öğrenilirken bu oyuncular için bonservislerini elinde tutan Esentepe ile görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.
Özellikle Türk Ocağı formasıyla çok iyi maçlar çıkaran Deniz Kibar konusunda ısrarcı olan GAÜ Çetinkaya takımı hem Kağan hem de Deniz için Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ile ilerleyen günlerde bir araya gelecek.

Sol kanada en büyük aday Ahmet Can
Sol kanada ofansif bir oyuncu almayı da planlayan GAÜ Çetinkaya’da bu bölge için en büyük aday bonservisi Gençlik Gücü’nde bulunan Ahmet Can Tokmak. Geçen sezonu Küçük Kaymaklı’da geçiren 21 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışan GAÜ Çetinkaya yöneticilerinin, Ahmet Can için para+oyuncu yöntemine başvurmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur