1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ‘‘Alsancak’a marka belediyeciliği getireceğiz’’
‘‘Alsancak’a marka belediyeciliği getireceğiz’’

‘‘Alsancak’a marka belediyeciliği getireceğiz’’

CTP-BG-BG Alsancak Örgütü yerel seçimlere yönelik ‘start’ etkinliği düzenledi:

A+A-

CTP-BG-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci, bir önceki seçimde yapılan tüm müdahaleler ve ayak oyunlarına rağmen az bir farkla seçimin kaybedildiğini ancak 29 Haziran gecesi Alsancak’ta CTP-BG’nin büyük bir zafer kazanacağını söyleyerek, “Alsancak’a marka belediyeciliği getireceğiz” dedi.

CTP-BG-BG Alsancak Örgütü seçim startını verdi.  Geçtiğimiz Perşembe akşamı Açmenya Restorant’ta düzenlenen etkinlik yoğun bir katılımla gerçekleşti.

CTP-BG-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG-BG Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay, Girne Milletvekilleri Salih İzbul, Ömer Kalyoncu ve Fazilet Özdenefe’nin de katıldığı etkinlikte CTP-BG’liler birlik mesajı verdi.

Eminağa : ‘‘ CTP-BG yerel yönetimlerde rüştünü ispatladı’’
CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa yapmış olduğu açılış konuşmasında Ulusal Birlik Partisi ve Demokrat Parti’nin yerel yönetimler karnesinin zayıf olduğuna dikkat çekerken daha önce yapılan Lefkoşa Belediyesi ittifakının sonuçlarına dikkat çekti.  Bunun karşısında CTP-BG’nin iktidarda olduğu belediyelerdeki hizmet kalitesinin toplumun tümü tarafından takdir topladığını ve CTP-BG’nin yerel yönetimlerde rüştünü ıspatladığını ifade etti.

Ekinci ‘‘ İnsan odaklı yerel yönetim anlayışı’’
İlçe başkanından sonra söz alan CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci CTP-BG’nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu ve Alsancaklıların bu markadan istifade etmeyi hakkettiğini belirtti. Ekinci, konuşmasının devamında bir önceki seçimde yapılan tüm müdahaleler ve ayak oyunlarına rağmen az bir farkla seçimin kaybedildiğini ancak 29 Haziran gecesi Alsancak’ta CTP-BG’nin büyük bir zafer kazanacağını söyledi.
Alsancak’ta mevcut başkanın vatandaşlara hiç bir hizmet vermediğini ifade eden Ekinci, 29 Haziran’dan sonra Alsancak’ta belediyenin rutin yapması gereken işlerin harfiyen yapılacağını ve buna ilaveten insan odaklı yerel yönetim anlayışına Alsancaklıların kavuşacağını vurguladı.

Erk ‘‘Alsancak’ta zafer yakın ’’
Gecenin son konuşmasını yapan CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk Alsancak’ta bir önceki seçimden bu yana Alsancak’a belediye tarafından hiçbir yatırım yapılmadığını ve hizmetten mahrum bırakıldığını söyledi.
CTP-BG’nin  yerel yönetimler vizyonu ile Alsancak’ın hakkettiği hizmeti alacağını belirten Erk, ‘‘ Elimizdeki veriler, bilgiler ve çalışmalar , 29 Haziran gecesi Alsancak’ta CTP-BG’nin ve Cezar Ekinci’nin zafer kazanacağını gösteriyor’’ dedi.
Erk , Ulusal Birlik Partisi’nin bulunduğu tüm belediyelerde hizmet kalitesinin ortada olduğunu da belirtti.
Gece’nin sonunda partililerle sohbet eden Ekinci, önümüzdeki günlerde etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceğini ve projelerini Alsancaklılar ve basınla paylaşacağını açıkladı.

Bu haber toplam 2123 defa okunmuştur