1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Bankası çalışanları hedefleri başarı ile tamamladı
Limasol Bankası çalışanları hedefleri başarı ile tamamladı

Limasol Bankası çalışanları hedefleri başarı ile tamamladı

Büyümekte ve gelişmekte olan Limasol Bankası, Pazarlama Birimindeki reorganizasyon çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasına müteakip, insan kaynağına ve teknolojiye yapılan yatırımın getirisinin en önemli unsuru olan “Müşteri Memnuniyeti’ni”, kendisine

A+A-

 “Müşteri Odaklı” aktif çalışma stratejisiyle, her kesime hitap eden cazip kredi ürünleri, alternatif bankacılık ve hazine ürünleriyle ürün portföyünü geliştiren banka, sektördeki payını arttırarak personele yönelik belirlenen dönemsel hedeflerini tutturanlara ödüllerini taktim etti.

Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür salonunda düzenlenen ödül töreninde bireysel hedefleri başarı ile tamamlayan personellere plaketleri taktim edildi. Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında; ‘Bu başarı, Bankamız yönetiminin vizyonu doğrultusunda, genç ve dinamik kadromuzun etkili bir takım ruhuyla çalışmasının ürünüdür. Çalışanlarımızın herzaman bireysel hedeflerini kurumsal hedeflerimizle bütünleştirmelerini, potansiyellerini üst düzeyde kullanmalarını hedefliyoruz. Yüksek performansı özendiren sistemimiz, hem Bankamızın kurumsal hedeflerinin hem de çalışanlarımızın bireysel kariyer planlarının gelişimi ve desteklenmesinde önem teşkil ettiğinin altını çizdi. Kemaler; "Bankamızda performans yönetimi ölçülebilir, net ve ulaşılabilir hedefler üzerinden değerlendirilmekedir. İş hedefleri dışında çalışanlarımızın süreç iyileştirme ve verimliliğe yönelik fikirleri, proje başarıları, Banka dışında sağladıkları temsil başarısı gibi kategorilerde Bankamıza sağladıkları katkıda bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Bankamızda çalışan bağlılığı ve memnuniyeti periyodik anket çalışmaları ve performans değerlendirme sistemi ile ölçülüp analiz edilerek adil bir şekilde ödülleri takdim edilmektedir diye sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1643 defa okunmuştur