1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ölüm Antalya’da yakaladı
Ölüm Antalya’da yakaladı

Ölüm Antalya’da yakaladı

Antalya'da 10 gündür tatilde bulunan Ersöz, dün sabah yönetiminde bulunan kiralık araç ile meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada yaralanan eşi ve çocuklarının durumu iyi…

A+A-

Eğitim Bakanlığı’na bağlı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Mehmet Ersöz, Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda etti.

YENİDÜZEN (Haber Merkezi)

Eğitim Bakanlığı’na bağlı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Mehmet Ersöz Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Antalya'da 10 gündür tatilde bulunan Ersöz, dün sabah yönetimindeki kiralık araç ile meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Ersöz’ün Araçta bulunan eşi Ayşe Ersöz ve çocukları yaralı olarak Antalya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Eşinin omuzunda kırık olduğu bilgisi edinilirken, çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Acı haberi alan aile yakınları ise dün apar topar Antalya’ya gitti.

Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Rauf Ataöv dün gün boyu yaralılar ile ilgili bilgi alamaya çalıştı. YENİDÜZEN’e konuşan Ataöv, Mehmet Ersöz’ün Antalya’da tatilde olduğunu ve dün sabah acı haberi aldıklarını söyledi. Ersöz’in beklenmedik ölümünün büyük üzüntü yaşattığını aktaran Ataöv, Mehmet Ersöz’ün dürüst ve iyi bir eğitimci olduğunu söyledi. “Son noktadayız” diyen Ataöv, Mehmet Ersöz için başsağlığı diledi.

Bu haber toplam 4670 defa okunmuştur