1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Hastaların durumları stabil"
Hastaların durumları stabil

"Hastaların durumları stabil"

Sağlık Bakanlığı, Girne dağ yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve 5 gündür Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren hastaların sağlık durumu ile ilgili yeni bilgi paylaştı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı, Girne dağ yolunda meydana gelen trafik kazasında  yaralanan ve  5 gündür Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren hastaların sağlık durumu ile ilgili yeni bilgi paylaştı.

 Hastaların durumlarının stabil olduğunu bildirildi, açıklama şöyle;


İç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen ve yoğun bakımda tutulan Türk Maarif Koleji öğrencisi Doğukan Hüryaşar’ın (E-15) son çekilen kontrol tomografisine göre beyindeki kanaması durmuştur. Tomografi sonuçları iyidir. Durumu stabil olmakla birlikte, dün ağrılı uyarılara cevap vermeye başlamıştır. Bu çok olumlu bir gelişmedir. Hastanın durumu iyiye gitmektedir.

Minibüs şoförünün eşi Ferah Mutluel’in (K-53) Cerrahi servisindeki tedavisi sürmektedir. Durumu stabil ve iyiye gitmektedir.

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Havva Kaymakamtorunları (K-17) yoğun bakımda tedavisi sürmektedir. Çekilen kontrol tomografisine göre durumu stabil ve iyiye gidiyor. Vücutundaki kırıklar nedeni ile dün ameliyat edilen hastamızın ameliyatı başarılı geçmiştir.

20 Temmuz Fen Lisesi öğrencileri Sude Dermay (K-16) belde tespit edilen kırıkları vardı. Geçtiğimiz gün ameliyat edilmiştir. Ameliyatı başarılı geçmiştir. Dün ilk defa yürütülmüştür. Takip ve tetkikleri sürmektedir. Durumu iyiye doğru gidiyor.

Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdullah Korkmaz (E-18) Plastik Cerrahi Servisi’nde, antibiyotik tedavisi görmektedir. Durumu iyiye doğru gitmektedir. Salı günü taburcu edilmesi planlanmaktadır.

Senem Töre (K-16) Beyin Cerrahi Servisi’nde, Senem için herhangi bir ameliyat planlanmamaktadır. Durumu iyiye doğru gitmektedir. Bugün itibarı ile taburcu edilmiştir.

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi Kamil Meşeli (E-17) ortopedi servisinde tedavi altında olup, vücuttaki krıkları ile ilgili gectigimiz gün ameliyat edilmişti. Ameliyatı başarılı geçmiştir. Ortopedi servisinde kontrol ve tetkikleri devam ediyor. Durumu iyiye gitmektedir.

Bu haber toplam 21156 defa okunmuştur