1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Türkiye’den sahte parayla geldiklerini itiraf ettiler’
‘Türkiye’den sahte parayla geldiklerini itiraf ettiler’

‘Türkiye’den sahte parayla geldiklerini itiraf ettiler’

Türkiye’den getirdikleri 50 TL ve 100 TL’den oluşan sahte banknotların bir kısmını Mağusa’da faaliyet gösteren bir barda tedavüle süren zanlı İ. D ile İ.O.D  dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Türkiye’den getirdikleri 50 TL ve 100 TL’den oluşan sahte banknotların bir kısmını Mağusa’da faaliyet gösteren bir barda tedavüle süren ve bar işletmecileri tarafından ihbar edilen zanlı İ.D ile İ.O.D dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sahte banknot tasarrufu”, “Sahte banknotu tedavüle sürme” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlıların tutukluluk süresi 7’şer gün daha uzatıldı.

Türkiye’den 5 bin TL sahte banknot getirdiklerini itiraf ettiler...

Meselenin tahkikat memuru Ersoy Saydağ, zanlıların Türkiye’den 5 bin TL sahte banknot getirdiklerini beyan ettiklerini belirterek suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Saydağ, zanlıların evinde arama yapıldığını belirterek, zanlı İ.D’nin odasında 12 adet 100 TL ve 23 adet 50 TL, zanlı Dölek’in odasında ise 3 adet 100 TL ve 9 adet 50 TL sahte banknot bulunduğunu anımsattı. 

 

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur
Etiketler : ,