1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polis: Dövmek için Türkiye’den geldiler!
Polis: Dövmek için Türkiye’den geldiler!

Polis: Dövmek için Türkiye’den geldiler!

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen kavga olayında A.E’yi ciddi şekilde darp ederek parmağının kırılmasına neden olan S.K ile S.K tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

 

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen kavga olayında A.E’yi ciddi şekilde darp ederek parmağının kırılmasına neden olan ve aranan S.K ile S.K tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A.E’yi dövmek için Ö.N.K tarafından Türkiye’den KKTC’ye getirildikleri tespit edilen zanlılar aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

“Zanlılar, Ö.N.K’nin isteği üzerine KKTC’ye geldiler…”

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, 19 Mayıs tarihinde “Tat-İş Döviz Bürosu” isimli işyeri önünde A.E’nin beraberindeki arkadaşları ile birlikte, annesine küfür ettiği gerekçesiyle Ö.N.K’yı darp ettiğini anımsattı.

Ali Elmas ve beraberindeki kişiler tarafından darp edilen Ö.N.K ise Türkiye’de bulunan zanlı S.K ile S.K arayarak KKTC’ye gelmesini sağladığını ve Ö.N.K’nin 20 Mayıs tarihinde zanlı S.K ile S.K Ercan Havaalanında karşıladığını belirten Yücetürk, zanlıların Mağusa’ya geldiğini açıkladı. Yücetürk, 20 Mayıs tarihinde Ö.N.K zanlı S.K ve S.K henüz tespit edilemeyen 10-12 kişi ile birlikte Mağusa’da A.E’nin sürekli olarak gittiği “Polo Cafe” isimli işyerine giderek ellerindeki tahta sopalarla A.E’yi ciddi şekilde darp ettiklerini ve parmağını kırdıklarını açıkladı.

Ömer Naci Karakaş yurt dışına çıkış yapmak isterken yakalandı…

Polis Memuru Löğmen Yücetürk, Ö.N.K’nin 20 Mayıs tarihinde olayın ardından yurt dışına çıkış yapmak isterken Ercan Havaalanında tespit edilerek tutuklandığını belirterek, Ö.N.K’nin polise verdiği ifadesinde zanlı Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş ve aranmakta olan 10-12 kişi ile birlikte olayın yaşandığı “Polo Cafe” isimli işyerine gittiklerini itiraf ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak kamera kayıtlarından yapılan incelemede zanlı S.K ile S.K’nin olay yerinde olduğunun tespit edildiğini belirten Yücetürk, zanlıların tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Zanlılar çelişkili ifade verdi…

Polis Memuru Löğmen Yücetürk, zanlı S.K’nin polise gönüllü ifade vererek kavga olayına karıştığını, müşteki A.E’yi itip kaktığını ve olay yerinde bulunan kişilerin ellerinde sopalar olduğunu kabul ederken, polise gönüllü ifade veren zanlı S.K’nin olayla bağlantısı olmadığını ve kimsenin elinde sopa görmediğini beyan ettiğini belirterek, zanlıların çelişkili ifade verdiğini açıkladı. Olayla ilgili olarak iki farklı tahkikat yürütüldüğünü belirten Yücetürk, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlıların tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3677 defa okunmuştur
Etiketler : ,