1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karadağ’a kiremit tozu serildi
Karadağ’a kiremit tozu serildi

Karadağ’a kiremit tozu serildi

Lefke 16 Ağustos Stadı’ndaki atletizm pistine serilmek için Aralık ayında getirilen 2 tır kiremit tozunun uzun bir süredir saha kenarında bekletiliyordu. En sonunda serim işlemi geçtiğimiz gün başladı

A+A-

Pistin tamamlanması için iki tır kiremit tozuna daha ihtiyaç duyulurken, Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef, Spor Bakanı Mutlu Atasayan’dan gerekenin yapılması adına söz aldıklarını belirtti


Lefke 16 Ağustos Stadı’nın çim zemini etrafındaki atletizm pistine serilmek için 13 Aralık 2012 tarihinde getirilen kiremit tozları geçtiğimiz gün serilmeye başlandı.
Aralık ayında getirildikten sonra uzun bir süre serilmeyi bekleyen, yırtık çuvallardan dışarı çıkan ve pahalı bir malzeme olan kiremit tozları, rüzgara ve hava şartları karşısında kullanılmadan etrafa yayılmış durumda bulunuyordu. En sonunda geçtiğimiz gün başlatılan çalışma ile tozlar 16 Ağustos Stadı etrafında bulunan piste serildi.

Mükellef: “En kısa sürede tozun gelmesi için çabalayacağız”
Pistin bakımsızlığı nedeni ile özellikle Lefke bölgesi uzun bir süredir atletizm gibi spor faaliyetleri için bu stadı kullanamıyordu. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Yıltaç Mükellef geçtiğimiz gün kiremit tozunun serilme işleminin başladığını, bu tozun yeterli olmadığını belirtti. Pistin tam anlamı ile tamamlanmadığını belirten Mükellef, Spor Bakanı Mutlu Atasayan ile görüştüklerini ve pistin tamamlanması için gerekenin yapılması adına söz aldıklarını dile getirdi. Mükellef en kısa sürede tozun gelmesi ve pistin tamamlanmasını sağlayacaklarını, pisti gençlerin ve okulların kullanımına sunmak için çabalayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur