1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Evdeki güvenlik kameralarına yakalandı...
Evdeki güvenlik kameralarına yakalandı...

Evdeki güvenlik kameralarına yakalandı...

Tuzla’da 11 gün arayla aynı eve girerek cep telefonu, para ve sigara filtresi sirkat eden zanlı H.G. tutuklandı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Tuzla’da Hasan Hüseyin Elsan’a ait eve 11 gün arayla giren ve evden cep telefonu, para ve sigara filtresi sirkat eden zanlı H.G., evde bulunan güvenlik kameralarına yakalandı. 26 Şubat tarihinde Mağusa’da tespit edilerek tutuklanan zanlı H.G. dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı H.G. aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Pencereden girdi...

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, zanlı H.G.’ün, 14 Şubat  tarihinde Tuzla’da Hasan Hüseyin Elsan’a ait evin kapalı ancak kilitli olmayan penceresini açarak içeriye girip yatak odasından 1 adet cep telefonunu sirkat ettikten sonra ayni yerden çıkış yaptığını belirterek, yine zanlının 25 Şubat  tarihinde yine ayni eve ayni yerden girerek yatak odasından 118 TL para ile 1 paket sigara filtresini sirkat edip ayni yerden çıkış yaptığını açıkladı. 26 Şubat tarihinde konu evdeki kamera kayıt cihazından yapılan incelemede zanlı H.G.’ün 25 Şubat tarihinde eve girdiğini tespit ettiklerini belirten Yücetürk,  zanlı H.G.’ün evinde yapılan aramada 14 Şubat tarihinde sirkat edilen cep telefonu ile 25 Şubat tarihinde sirkat edilen 1 paket sigara filtresini ve 108 TL  bularak emare aldıklarını ve zanlıyı tutukladıklarını açıkladı. Yücetürk, zanlı H.G.’ün bir gönüllü ifade vererek iki ayrı tarihte de konu eve girdiğini ve cep telefonu, para ve sigara filtrelerini sirkat ettiğini itiraf ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Yücetürk, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı H.G.’ün tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
Etiketler : ,