1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 4 tutuklu
4 tutuklu

4 tutuklu

Mağusa’da çıkan kavgada Mehmet Tarihsever’in parmağını kıran A.M. ile Emine Kıraçoğlu’nu ciddi şekilde darp eden E.M., H.M. ve S.M. dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da çıkan kavga Mehmet Tarihsever’in koluna odun vurarak parmağının kırılmasına neden olan A.M. ile Ali Alimar’ın evini basarak Emine Kıraçoğlu’nu ciddi şekilde darp eden E.M., H.M. ve S.M. dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Tecavüzikar alet taşıma” ve “Vahim zarar” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı A.M. ile “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz” ve “Ciddi darp” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı E.M., H.M. ve S.M. tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Odunla parmağını kırdı...

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, zanlı A.M.’nın 19 Mart tarihinde, Mağusa 9 Mart caddesi Barakalar bölgesinde aralarında çıkan tartışma neticesinde olay yerinden tasarrufuna aldığı odun ile Mehmet Tarihsever’in koluna vurmak suretiyle orta parmağını kırdığını açıkladı.  Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Yücetürk, zanlı A.M.’nın uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Ev bastılar, kırdılar döktüler...

Öte yandan zanlı E.M., H.M. ve S.M. “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz” ve “Ciddi darp” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarıldı. Meselenin tahkikat memuru Osman Üreten, zanlı E.M., H.M. ve S.M.’nın 19 Mart tarihinde Mağusa 9 Mart caddesinde Barakalar bölgesinde Ali Alimar’a ait evin camını aralarında önceden bulunan husemetten dolayı kasten ve kanunsuz olarak elleri ile kırdıklarını açıkladı. Akabinde zanlıların, Ali Alimer’in izni dışında eve girerek mülke tecavüz ettiklerini belirten Üreten, evde bulunan Emine Kıraçoğlu’nun sol gözüne kanuna aykırı bir şekilde yurmruk atarak ciddi şekilde darp ettiklerini açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Üreten, her 3 zanlının da uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandılar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı A.M., E.M., H.M. ve S.M.’nın kimlik pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, zanlı A.M.’nın 2 KKTC vatandaşının 40’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına, zanlı E.M., H.M. ve S.M.’nın ise 2’şer KKTC vatandaşının 25’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1887 defa okunmuştur
Etiketler : ,