1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 zanlıya 8’er gün daha…
3 zanlıya 8’er gün daha…

3 zanlıya 8’er gün daha…

Mağusa’da Barka James Medugu’nun 4.5 metre yükseklikten beton zemine düşmesiyle ilgili olarak tutuklanan 8 kişiden 5’i serbest kalırken 3 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Mağusa’da 7 Mayıs tarihinde Barka James Medugu isimli kişinin henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı 4.5 metre yükseklikten beton zemine düşmesiyle ilgili olarak tutuklanan 8 kişiden 5’i serbest kalırken, 3 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Medugu’nun yatak odasının penceresinden beton zemine düştüğü esnada konu yatak odasında bulundukları tespit edilen zanlı D.D.Y, A.M.S ve Y.S.T’nin tutukluluk süresi 8’er gün daha uzatıldı.

Meselenin tahkikat subayı Müfettiş Muavini Ertan Demir, Barka James Medugu’nun 7 Mayıs tarihinde saat 22:10’da Ayşem Apartmanı Daire 7’de henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı konu evin yatak odasının penceresinden 4,5 metre yükseklikten beton zemine düşerek kafatasının kırıldığını ve ağır yaralandığını anımsattı. Olay esnasında konu evde bulunan zanlıların şüpheli görülüp tutuklandığını belirten Demir, zanlılaın 8 Mayıs tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhlerine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildiğini anımsattı.

Müfettiş Muavini Ertan Demir, zanlılar aleyhine temin edilen 3 günlük süre içerisinde kamera görüntülerinin incelenmeye alındığını, zanlıların yasal statülerinin araştırıldığını, telefon dökümleri için gerekli yazıların yazıldığını ve 5 tanığın ifadesinin alındığını açıkladı.

Ölüm riski var…

Müfettiş Muavini Ertan Demir, 4,5 metre yükseklikten beton zemine düşerek kafatasında kırıklar oluşan Barka James Medugu’nun Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiğini belirterek, bilinci kapalı olan Medugu’nun ölüm riskinin olduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Demir, mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan zanlıların 8’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutukluluk süreleri uzatıldı…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlıların 8’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 2621 defa okunmuştur
Etiketler : ,