1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Girne’deki su sıkıntısı giderildi
Girne’deki su sıkıntısı giderildi

Girne’deki su sıkıntısı giderildi

Girne’de Liman Bölgesi, Mete Adanır Caddesi ve Karaoğlanoğlu’nda yaşanan su sıkıntısı giderildi.

A+A-

YENİDÜZEN (Haber Merkezi)

Girne’de Liman Bölgesi, Mete Adanır Caddesi ve Karaoğlanoğlu’nda yaşanan su sıkıntısı giderildi.
Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, Girne’de su hattının motor kısmında arıza yaşandığı için kısa süre su sorunu yaşandığını doğrulayarak, bazı bölgelerde yaşanan sıkıntıların da Pazar günü ve dün itibariyle giderildiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz gün YENİDÜZEN’i arayarak şikayette bulunan vatandaşlar, 6-7 günde bir evlere su geldiğini ve zorluk yaşadıklarını aktarmıştı.

Güngördü: “Su moturundan kaynaklanan sıkıntı vardı”

Konuyla ilgili YENİDÜZEN’e açıklama yapan Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, Girne’de su hattının motor kısmında arıza yaşandığı için kısa süre su sorunu yaşandığını doğrulayarak, bazı bölgelerde yaşanan sıkıntıların da Pazar günü ve dün itibariyle giderildiğini dile getirdi.

Karaoğlanoğlu’nda ise su sıkıntısı yaşanmadığının altını çizen Güngördü, Liman Bölgesi’nde Paşa Otelin çevresinde sıkıntı yaşandığını ve sıkıntının hafta sonu giderildiğini aktardı. Mete Adanır Caddesi üzerinde eski Caffe Dükkanı’nın bulunduğu bölgedeki sıkıntıların da dün öğlenden önce giderilmeye başlandığını ifade eden Güngördü, zaman zaman su motorlarında yaşanan voltaj düşüklüğünün yaşandığını ve arızanın giderilerek yeniden su sağlandığını dile getirdi.

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur