1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ‘Bayram’da yine Güney tercihi...
‘Bayram’da yine Güney tercihi...

‘Bayram’da yine Güney tercihi...

Güney Kıbrıs, bayram tatilini geçirmek isteyenler için yine ilk sırada yerini aldı.

A+A-

Didem MENTEŞ

20 Temmuz ile birleşen bayram tatili 4 güne çıkmasıyla, ilk gün aile ziyaretlerini tamamlayan vatandaşlar, bayramın 2’inci günü gezme ve alışveriş maksatlı Güney’e akın etti. Her bayram olduğu gibi bu bayramda sabahın erken saatlerinde Metehan Barikatı’na yoğunluk oluştu.
Sabah saatlerinde kısa sürede olsa kalabalık yaşanırken, öğle saatlerine doğru geçişlerde rahatlama yaşandı.

Farklı mekanlar ve plajlar
Bayram tatilini Güney Kıbrıs’ta geçirmeyi tercih eden kimi vatandaş, özellikle Larnaka ve Limasol’da farklı lezzetleri tatmak ve yazın keyfini çıkarmak için plajları tercih etti.
Kimileri Güney’deki otellerin keyfini çıkarmak için yol aşındırırken, kimileri de farklı mekanlara gitmekten yana tercihini yaptı.
Bazı yurttaşlar ise IKEA ve Jumbo gibi büyük mağaza ve marketlerden alışveriş yapmaktan yana oldu.

Eğlence Güney’de
Güney Kıbrıs’a geçen çocuklu aileler ise çocuklarının farklı eğlence merkezlerinde eğlenmesi için oyun parklarına gittiklerini, çünkü Kuzey Kıbrıs’ta gidilecek güvenlikli bir oyun alanının bulunmadığını ifade etti. Bayramı farklı mekanlarda geçirmek isteyen gençlerin tercihi ise yine Güney Kıbrıs oldu. Gece eğlenmek için çeşitli barları ve diskoları tercih eden gençler, Güney’de düzenlenen yaz partilerinin de eğlencli olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur