1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. Alsancak Belediyesi fiyat denetiminde
Alsancak Belediyesi fiyat denetiminde

Alsancak Belediyesi fiyat denetiminde

Alsancak Belediyesi, zabıta ekipleri Ticaret dairesi ekipleri ile birlikte fiyat denetimlerine katıldı.

A+A-

 

Alsancak Belediyesi, zabıta ekipleri Ticaret dairesi ekipleri ile birlikte fiyat denetimlerine katıldı.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan açıklama ise şöyle;

“Ülkemizi de yakından etkileyen ekonomik çalkantı sonucu, bazı ürün ve ürün gruplarında fiyat artışları zorunlu olmuştu. Bu süreçte Ekonomi ve Enerji Bakanlığına Bağlı Ticaret Dairesinin ekipleri, market ve alış-veriş noktalarında denetimlere başlamıştı.

Alsancak Belediyesi olarak bildiğiniz üzere Ekonomi ve Enerji Bakanlığına Bağlı Ticaret Dairesine bir yazı yazarak bölgemizde yapılacak denetimlere zabıta ekiplerimiz ile birlikte destek verebileceğimizi bildirdik.

Bugün (dün)  itibari ile Ticaret Dairesinin ekipleri ile Alsancak Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri bölgemizdeki market ve alış-veriş merkezlerinide fiyat denetimlerine başladı. Bu vesile ile buradan bir kez daha hükümete sesleniyoruz ve gıda denetimleri gibi fiyat denetimlerininde belediyelerin yetki ve sorumluluklarına verilmesini talep ediyoruz. Böylece daha hızlı ve etkin bir denetim yapma şansını da bulmuş olacağız. 

Alsancak Belediyesi olarak her daim halkımızın yanında olacağız, gıda güvenirliği gibi fiyat güveriliğide belde sınırlarımız dahilinde kontrolümüz altında olmasını bu vesile ile hatırlatır, ekiplerimizin denetimlerinin bu süreçte denetimlere devam edeceğini kamuyona saygılarımzla bildiriz.”

 

Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur