1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirveyi bırakmak istemiyor
Zirveyi bırakmak istemiyor

Zirveyi bırakmak istemiyor

GAÜ Çetinkaya, ligin üçüncü haftasında lider çıkacağı Binatlı maçından lider ayrılmak istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ligin ilk haftasında aldığı farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken GAÜ Çetinkaya’da hedef, lider çıkacağı Binatlı maçından da lider ayrılmak.

Yeni sezonda oynadığı ilk iki hafta maçından farklı galibiyetlerle ayrılma başarısı gösteren GAÜ Çetinkaya’da Teknik Direktör Toygar Davulcu, futbolcularının kazanma azmi ver ortaya koydukları oyundan çok memnun olduğunu belirtti.

Davulcu, ilk haftada ligin yeni takımı Değirmenlik karşısında elde edilen 5-1’lik farklı galibiyete sadece sevindiklerini, ancak geçtiğimiz hafta oynadıkları Cihangir maçının 90’ıncı dakikasına kadar koşan, gol kovalayan, rakibe pres yapan bir ekibi sahada görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

Davulcu: “Aynı oyun anlayışı ile sahaya çıkacağız”
Yarın Binatlı takımı ile karşılaşacak olan GAÜ Çetinkaya, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda kendi seyircisi önünde lider olarak çıkacağı maçın sonunda lider olarak ayrılmak istiyor.

GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Toyagar Davulcu, “Binatlı takımı çok koşan, iyi alan daraltan ve ani atağa çıkabilen iyi bir takım. Bütün bir hafta tüm çalışmalarımızı buna göre yaptık” dedi. Davulcu, “Binatlı takımının karşısında tıpkı ilk iki haftada ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ile sahaya çıkacağız ve galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Tunç yok, Sabri belirsiz
GAÜ Teknik Direktörü Toygar Davculcu, dört idmanla Binatlı maçına hazırlandıklarını, takım olarak daha çok eksikleri bulunduğunu, ilerleyen haftalarda çalışarak bunu kapatabileceklerini belirtti. Davulcu, maç kadrosunu maç saati açıkladığını, ancak Tunç Özgürgün’ün burun ameliyatı olması nedeni ile maç kadrosuna alınmadığını, Sabri’nin de sakatlığı devam ettiği için oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacağını söyledi

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur